16.5 C
Lloret de Mar
Can Font

Més de 2.500 persones gaudeixen a Lloret de les Jornades Europees de Patrimoni

El passat cap de setmana van fer visites gratuïtes als principals punts d'interès de la destinació.

Can Font

Darreres Notícies

Un total de 2.569 persones van visitar de forma gratuïta els principals punts d’interès de Lloret, el cap de setmana passat, amb motiu de les jornades europees de patrimoni. Es van programar jornades de portes obertes i visites guiades a recintes inaugurats aquest 2017, com el Turó Rodó o Can Font, a més dels Jardins de Santa Clotilde, el Museu del Mar o el castell de Sant Joan.

La valoració d’aquesta xifra, des de la unitat de Patrimoni Cultural, és molt positiva. La seva directora, Anna Fuentes, exposa que un dels avantatges d’una visita guiada és que “es fa de manera més amena, amb anècdotes, i et crida més l’atenció”.

L’equipament més visitat van ser els Jardins de Santa Clotilde, amb més de 1.350 persones. Can Font també va tenir molta demanda. A causa del límit màxim de 15 persones per grup, molta gent es van quedar en llista d’espera.

Les Jornades Europees del Patrimoni són l’esdeveniment cultural participatiu més important d’Europa i, cada any, s’organitzen més de 70.000 actes arreu del continent.

spot_img

El + Vist