18.1 C
Blanes
Un dibuix del Castell de Lloret

Més de 100 sketchers dibuixaran la façana marítima de Lloret

La trobada es farà el 30 de setembre, dins de la Capital de la Cultura Catalana.

Un dibuix del Castell de Lloret

Darreres Notícies

A finals de setembre s’organitza a Lloret de Mar una trobada amb més d’un centenar d’sketchers que dibuixaran la façana marítima de la població. Una de les organitzadores, Rosa Haba, avança que “ens repatirem entre la Dona Marinera i el Castell, arreu del front marítim, i dibuixarem la platja, el mar, monuments o edificis”.

Com diem, s’hi esperen un centenar de participants, vinguts d’arreu de Catalunya, els quals exposaran els seus treballs dies després en el marc del festival Montphoto.

circo de las estrellas

Els sketchers és una comunitat global de dibuixants, tant professionals com aficionats, que fomenta la pràctica del dibuix in situ tant si és de la vida urbana o rural. Milers de dibuixants dels cinc continents s’identifiquen amb els principis d’aquesta comunitat, nascuda l’any 2007. Amb el lema “Veure el món, dibuix a dibuix”, aquests dibuixants comparteixen els seus treballs a Internet, a través de blocs i xarxes socials.

El grup que visita enguany la nostra població, l’agrupació de Girona, és de les que més es mou fora de la seva ciutat. La trobada, prevista el 30 de setembre a partir de les 10 del matí, forma part de la Capital de la Cultura Catalana. Hi col·labora Montphoto, amb l’organització de Urban Sketchers de Girona.

Les inscripcions, al web [email protected].

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist