22.6 C
Lloret de Mar
Ous de Pasqua

Més de 150 infants gaudiran del taller de Pasqua als jardins de Santa Clotilde

Totes les sessions, previstes per Setmana Santa, han quedat plenes, com ha passat altres anys.

Ous de Pasqua

Darreres Notícies

Entrades exhaurides per al taller familiar que s’ha aquesta Setmana Santa als Jardins de Santa Clotilde. Es tracta d’una activitat que té força demanda i que consisteix en buscar ous de Pasqua.

En total, podran gaudir més de 150 infants d’aquesta activitat. El regidor de Patrimoni Cultural, Xavi Flores, celebra que, un cop més, aquesta proposta hagi tingut tant d’èxit i està convençut que les famílies s’ho passaran d’allò més bé.

Es tracta d’una activitat pensada per a infants a partir de quatre anys, per conèixer la història dels ous de Pasqua i la llegenda del conill. La recerca d’ous de Pasqua es complementarà amb un taller perquè cada infant decori els seus ous i, a més, se’ls regalarà un ou de xocolata. Com diem, les places per als dies 3, 4 i 5 d’abril, en els dos horaris, ja estan totes plenes.

L’altra proposta que hi ha pensada per a públic familiar aquesta Setmana Santa a Lloret és l’escape room per a majors de 13 anys al Museu del Mar.

A més, des d’aquest cap de setmana canvien els horaris als jardins i al cementiri. En el cas del recinte de Santa Clotilde, l’obertura és de 10 a 20h d’abril a octubre. Pel que fa al cementiri modernista, està obert de 8 a 20h, des d’aquest cap de setmana fins al mes d’octubre.

spot_img

El + Vist