17.7 C
Lloret de Mar
Es Tint

Més de 500 persones al Dia Internacional dels Museus, el Dia Marítim Europeu i la Nit dels Museus

La directora de Patrimoni Cultural, Anna Fuentes, en fa una lectura positiva.

Es Tint

Darreres Notícies

Més de 500 persones van participar en les diferents jornades de Patrimoni Cultural del cap de setmana passat. En concret, amb motiu de la Nit dels Museus 60 persones van assistir a la mostra de dansa del col·lectiu Lamajara, que pel mal temps es va haver de fer al Teatre; i en el marc del Dia Internacional dels Museus i del Dia Marítim Europeu 358 persones van aprofitar les jornades de portes obertes al Museu del Mar, Can Saragossa i Es Tint, mentre que 125 persones van gaudir d’alguna de les visites guiades.

La directora de Patrimoni Cultural, Anna Fuentes, en fa una lectura positiva i remarca que iniciatives com aquesta són positives tant per als visitants com per als veïns de la vila. Fuentes afegeix que des del departament de Patrimoni Cultural s’organitzen jornades de portes obertes i visites guiades al llarg de tot l’any per arribar al màxim nombre de persones possible.

Recordem que aquest cap de setmana és l’últim de l’escape room Museu Inferno al Museu del Mar, dissabte a les nou de la nit; i dels tallers familiars a Santa Clotilde “L’Enigma dels Jardins” dissabte a les 10 del matí i “Una planta, una vida” diumenge a les 11.

spot_img

El + Vist