9.1 C
Lloret de Mar
Capital de la Cultura Catalana

Més d’una vintena d’entitats donen suport a la candidatura per ser Capital de la Cultura Catalana

El llistat, que és d'allò més divers i fins i tot inclou entitats de fora de la vila, es podria ampliar perquè el termini per adherir-s'hi es tanca dilluns.

Capital de la Cultura Catalana

Darreres Notícies

Més d’una vintena d’associacions han fet arribar el seu suport a la candidatura de Lloret de Mar com a Capital de la Cultura Catalana de cara a l’any 2022. El llistat és d’allò més divers i fins i tot inclou entitats de fora de la vila.

A l’arxiu adjunt podeu sentir declaracions de l’Aurora (Conxa Alférez), el Festival de Guitarra del Mediterrani (Tono Blasi), el Xino-Xano (Miquel Joancomartí), Montphoto (Paco Membrives), Urban Sketchers de Lloret i de Girona (Rosa Haba) i Cineclub Adler (Joan Moret).

La resta d’entitats que han donar suport a la candidatura són: Astrum Lloret, la Coral Unió Lloretenca, Plataforma per la Pau, Casal de l’Obrera, el RRALL, els Amics de la Música, Casa de Cúllar, Penya del Graná, Pueblos de Íllora, Andaluza Zona Olé, Joventut Sa Romana, l’esplai Cap i Cua, l’esplai Parroquial, Muekka, Arlet Films, i el veïnat de les Alegries.

Aquest és el llistat que hi ha, el qual segurament s’ampliarà fins el proper dilluns, quan es tanca el termini de les adhesions. El regidor de Cultura, Cristian Fernández, està molt agraït del suport que està rebent l’Ajuntament i creu que la col·laboració de les entitats és imprescindible.

Lloret de Mar està fent tots els tràmits necessaris per poder impulsar la candidatura com a Capital de la Cultura Catalana l’any 2022, en què competeix amb Igualada. La decisió es donarà a conèixer el proper mes de març.

spot_img

El + Vist