Diumenge, 7 març 2021
12.2 C
Lloret de Mar
Capital de la Cultura Catalana

Més d’una vintena d’entitats donen suport a la candidatura per ser Capital de la Cultura Catalana

El llistat, que és d'allò més divers i fins i tot inclou entitats de fora de la vila, es podria ampliar perquè el termini per adherir-s'hi es tanca dilluns.

Capital de la Cultura Catalana

Darreres Notícies

Jenn Díaz (ERC) reinvindica l’entrada massiva de les dones a la presa de decisions

Amb la mirada posada al 8M, l'escriptora i diputada ha presentat el seu llibre 'Dona i poder' aquest dissabte a Can Gallissà.

Més de 600 atletes, al control federat de La Sansi a Lloret

La prova s'ha fet aquest dissabte amb la presència destacada del mediàtic Àlex Roca, que corre amb paràlisi cerebral, i del lloretencs Jonathan Romeo, entre altres.

Dulsat tem que el repartiment de les ajudes es converteixi en “cafè per a tothom”

Ha estat en l'acte 'Nous paradigmes competitius en les destinacions de sol i platja', organitzat aquest dijous per la patronal turística Exceltur.

La restauració pot obrir fins a les 17h a partir el proper dilluns

L’alcalde de Lloret dona la benvinguda a les noves mesures i amb la mirada posada ja a l’estiu assegura que "ara hi ha molt en joc".

L’equip del videoclip ‘No calles’ està format sobretot per dones joves de Lloret

El projecte, que busca conscienciar en contra de la violència masclista, s'estrena aquest dissabte (19h) al Teatre de Lloret de Mar.

Més d’una vintena d’associacions han fet arribar el seu suport a la candidatura de Lloret de Mar com a Capital de la Cultura Catalana de cara a l’any 2022. El llistat és d’allò més divers i fins i tot inclou entitats de fora de la vila.

A l’arxiu adjunt podeu sentir declaracions de l’Aurora (Conxa Alférez), el Festival de Guitarra del Mediterrani (Tono Blasi), el Xino-Xano (Miquel Joancomartí), Montphoto (Paco Membrives), Urban Sketchers de Lloret i de Girona (Rosa Haba) i Cineclub Adler (Joan Moret).

La resta d’entitats que han donar suport a la candidatura són: Astrum Lloret, la Coral Unió Lloretenca, Plataforma per la Pau, Casal de l’Obrera, el RRALL, els Amics de la Música, Casa de Cúllar, Penya del Graná, Pueblos de Íllora, Andaluza Zona Olé, Joventut Sa Romana, l’esplai Cap i Cua, l’esplai Parroquial, Muekka, Arlet Films, i el veïnat de les Alegries.

Aquest és el llistat que hi ha, el qual segurament s’ampliarà fins el proper dilluns, quan es tanca el termini de les adhesions. El regidor de Cultura, Cristian Fernández, està molt agraït del suport que està rebent l’Ajuntament i creu que la col·laboració de les entitats és imprescindible.

Lloret de Mar està fent tots els tràmits necessaris per poder impulsar la candidatura com a Capital de la Cultura Catalana l’any 2022, en què competeix amb Igualada. La decisió es donarà a conèixer el proper mes de març.

- Publicitat -

El + Vist

El govern assegura que les escoles apliquen correctament els protocols de ventilació

El ple ha aprovat una moció de Cs amb una esmena a la totalitat del govern per recordar a les direccions de les escoles la importància de seguir les orientacions de ventilació de la Generalitat.

Bernat Ribera accedeix per primera vegada a les semifinals d’una Copa d’Europa d’snowboard cross

El lloretenc va competir amb doble cita a Àustria: dissabte, va ser setzè, mentre que diumenge va acabar en el setè lloc.

Els treballs del camí de ronda entre Lloret i Fenals començaran en tres mesos

S’hi destinaran 730.000 euros. Aquests detalls s’han donat a conèixer en el ple d’aquest dilluns, quan s’ha ratificat per unanimitat l’acord entre l’equip de govern i la propietat.