8.3 C
Lloret de Mar

Miguel Indurain i Nani Roma gaudeixen de Lloret i el seu entorn practicant el ciclisme, al costat dels aficionats

Ha estat en el Lloret Cycling Weekend, que ha atret centenars de persones a la destinació.

Participants de la Gran Fondo Lloret Costa Brava
Participants de la Gran Fondo Lloret Costa Brava

Darreres Notícies

Miguel Indurain ha estat a Lloret aquest cap de setmana. El motiu és el Lloret Cycling Weekend, que ha atret a la destinació un grapat d’aficionats al ciclisme.

L’exciclista professional ho troba una molt bona iniciativa. I valora de manera positiva l’aposta de Lloret pel cicloturisme, en un moment en què assegura que el ciclisme està de moda. Indurain destaca que “s’està organitzant molt bé i aquest esport ha millorat molt en aquest sentit, amb molts esdeveniments per a la família”.

També ha participat al Cycling Weekend el pilot de rallys Nani Roma, gran aficionat al ciclisme. Assegura que és una molt bona disciplina per entrenar-se i creu que Lloret i els seus entorns són “una zona genial, sí que és cert que hi ha dos mesos a l’estiu que són complicats per la temperatura i la gent, però la resta de l’any és un lloc genial”.

El plat fort del cap de setmana de ciclisme ha estat la Gran Fondo Lloret Costa Brava, que aquest diumenge ha aplegat uns 700 participants, una mica menys dels previstos a causa de la pluja. Tot i això, és una xifra que els organitzadors consideren molt bona en ser la primera edició de la cursa.

La prova, amb dos recorreguts, ha passat per entorns de Caldes de Malavella, Girona, La Bisbal d’Empordà, Calonge, Sant Feliu de Guíxols, Tossa i, evidentment, Lloret de Mar.

Mentre que la Gran Fondo es va fer ahir diumenge, dissabte al matí una cinquantena de ciclistes van poder fer una sortida de 91 quilòmetres amb Indurain i Roma. Van passar per Lloret (on van fer una parada de degustació al Birrasana), Tossa, Llagostera i Sant Feliu de Guíxols. A la nit, van sopar tots plegats per intercanviar opinions i experiències relacionades amb el món del ciclisme.

spot_img

El + Vist