Dilluns, 25 gener 2021
6.1 C
Lloret de Mar
Miquel Gràcia, president del Club Volei Lloret

Miquel Gràcia deixarà de ser el president del Club Volei Lloret després de vuit anys

Gràcia no es tornarà a presentar a les eleccions i considera que és positiu que entrin persones amb idees noves.

Miquel Gràcia, president del Club Volei Lloret

Darreres Notícies

Consulta l’ordre del dia del ple ordinari del dilluns 25 de gener (16:30 hores)

CONVOCATÒRIA PLE ORDINARI Data: Dilluns, 25 de gener de 2021Hora: 16:30 h.Lloc: Es farà de manera...

El temporal Glòria, un any després, a Lloret de Mar

Les afectacions més destacades –que ja han estat reparades- es van produir al passeig marítim i al passeig Ferran Agulló de Fenals.

La justícia manté la data de les eleccions per al 14F

El govern no es planteja ni un nou decret ni una nova data electoral i esperen la decisió definitiva del Tribunal Superior de Justícia, que podria ser com a màxim el dia 8 de febrer.

Maria Antònia Batlle, número 5 a la llista gironina de Junts per Catalunya

La lloretenca, llicenciada en dret i empresària del sector turístic, afronta aquesta nova etapa en el món polític amb "honor i ganes de treballar per Lloret i Catalunya".

Lloret acull la meitat de rodatges al 2020, a causa de la pandèmia de la Covid-19

El municipi ha estat la localització escollida per al rodatge de diverses escenes de la superproducció 'Uncharted' i també de sèries com 'El inocente', 'Vida perfecta', 'Merlí' o 'Todos mienten'.

Miquel Gràcia deixarà de ser president del Club Volei Lloret després de vuit anys al capdavant de l’entitat. Aquest de mes de juny, hi haurà canvi de junta directiva, coincidint amb el final dels quatre anys de mandat que marquen els estatuts.

Gràcia explica que no es tornarà a presentar a les eleccions perquè “després de vuit anys el desgast és important” i considera que és positiu pel club que entrin altres persones amb idees noves.

De moment, s’ha informat als socis sobre el procés electoral, que marca el 15 de juny com l’últim dia per presentar candidatures. Si només hi ha una, el dia 20 del mateix mes es proclamaria el nou president, però si n’hi ha més d’una, els socis hauran de votar a la nova junta que dirigirà l’entitat en les pròximes quatre temporades.

Les noies del volei en un partit del passat curs (CV Lloret)

Miquel Gràcia valora de manera molt positiva els seus vuit anys al capdavant del Club Volei Lloret. Destaca que l’objectiu principal amb el qual van entrar era el d’apostar per la base i que els resultats els han donat la raó. Això sí, reconeix que han estat “anys durs”, amb molta feina. Tot i això, assegura que han tingut una bona recompensa i que deixen el càrrec en “una bona situació esportiva i econòmica”.

D’aquesta manera, després de vuit anys, el Club Volei Lloret canviarà de president. Mentre es produeix el relleu a través del procés electoral, l’entitat continua treballant per preparar la pròxima temporada.

- Publicitat -

El + Vist

Campanya de donació de sang a Lloret amb la col·laboració de la Immaculada Concepció

Els alumnes de 3r d'ESO han creat el lema 'A tu te'n sobra, a ells els en falta' i han fet els cartells i la difusió. La campanya es farà aquest dijous i divendres.

Lloret acull una campanya de reciclatge d’envasos al mercat setmanal del Rieral

És una iniciativa de l’Associació de Marxants de les Comarques de Girona i PIMEComerç Girona amb la col·laboració de l’Associació de Comerciants i l’Ajuntament de Lloret.

L’Ajuntament ja ha fet el sorteig per conformar les meses electorals per si les eleccions es fan el 14F

Ahir a la tarda es tancava el termini per fer el sorteig, però les eleccions pengen d'un fil: entre avui i demà el TSJC ha de prendre una decisió.