12.5 C
Lloret de Mar

Montse Fando i Luís Muriel seran dos dels ponents a la 1r Weekend Sketchers de Lloret de Mar

Es farà el cap de setmana del 19 i 20 d'octubre a l'Hotel Guitart Central Park i les inscripcions es poden fer al web de l'establiment.

Montse Fando (esquerre) en una trobada a Lloret
Montse Fando (esquerre) en una trobada a Lloret

Darreres Notícies

Segueixen els preparatius per a la trobada d’sketchers que es farà a Lloret de Mar a mitjan octubre, el 19 i 20. La principal novetat és que es farà tot un cap de setmana sencer.

Els participants gaudiran d’una organització completa: des de les sortides per dibuixar fins a l’allotjament i els àpats. A més, es faran un seguit de ponències, tot i que encara hi ha un nom destacat per confirmar, el de Pilarín Bayés. Sí que han confirmat els sketchers Luís Muriel i Montse Fando.

Un ‘sketch’ de Montse Fando l’última Festa Major

Els sketchers són persones que es troben per pintar al moment allò que veuen. Montse Fando explicarà com fer una composició de pàgina i se centrarà, en concret, en l’anomenat sketching narratiu, que assegura que facilita la feina.

L’anomenat Weekend Sketcher, que inclou una estada als Jardins de Santa Clotilde, es farà el cap de setmana del 19 i 20 d’octubre a l’Hotel Guitart Central Park.

Els interessats es poden apuntar al web de l’establiment. L’organització va a càrrec dels Girona Urban Sketchers i el programa es pot consultar aquí.

spot_img

El + Vist