14.7 C
Lloret de Mar

Narcís Martí publica el seu segon llibre, sobre com aconseguir un servei de qualitat en allotjaments i restauració

Es titula 'El director de qualitat en empreses d'allotjament i restauració' i marca el recorregut que cal seguir perquè els serveis que s’ofereixen s’executin tal com s’han dissenyat.

Narcís Martí, amb el seu segon llibre
Narcís Martí, amb el seu segon llibre

Darreres Notícies

Una bona gestió d’allò tangible i d’allò intangible pot portar a l’èxit. Això és el que defensa Narcís Martí, especialista en gestió estratègica d’empreses turístiques i professor del Tecnocampus de Mataró. El lloretenc acaba de publicar el seu segon llibre, titulat El director de qualitat en empreses d’allotjament i restauració.

servicios profesionales jimenez

Fa uns mesos, Narcís Martí va publicar el llibre Gestió per processos en hostaleria i restauració, dedicat al disseny dels serveis que s’ofereixen i al canvi de visió de l’empresa turística. La seva nova obra fa un pas més i marca el recorregut que cal seguir perquè els serveis que s’ofereixen s’executin tal com s’han dissenyat.

El mateix Narcís Martí ressalta que l’objectiu principal mai no pot ser aconseguir una certificació.

“El que no s’ha de pretendre és que l’objectiu final de la qualitat del servei de l’empresa sigui la certificació, sinó que es converteixi en un camí on es vagi millorant el servei dia a dia”

Narcís Martí

En aquest sentit, l’expert en gestió turística assegura que, si la voluntat d’un empresari és només aconseguir la certificació, més val que plegui.

“Si per a una empresa qualsevol certificació es converteix en l’objectiu principal, és millor que no s’hi presenti, ja que tard o d’hora acabarà abandonant”

Narcís Martí

Aquesta obra s’adreça a qualsevol empresa turística, independentment de la seva mida o capacitat de negoci.

Tal com ha explicat l’autor, el llibre parla de processos, procediments, instruccions, indicadors, quadres de comandament, eines per a la gestió de la qualitat del servei dissenyat, el càlcul del cost de la no qualitat i la relació de la qualitat de l’empresa amb el destí al qual pertany.

A més, remarca que se centra en sis dels disset objectius de desenvolupament sostenible dins del turisme, tot i que no oblida els altres onze.

spot_img

El + Vist