12.6 C
Lloret de Mar
Sopar de Dones Solidàries 2018

Obertes les inscripcions per al 12è Sopar de Dones Solidàries contra el càncer

L'organitza la Fundació Climent Guitart i es farà dijous 28 de novembre. Com sempre, hi haurà presències destacades, com Laura Fa i Lorena Vázquez.

Sopar de Dones Solidàries 2018

Darreres Notícies

Torna el Sopar de Dones Solidàries i ja s’han obert les inscripcions. Serà la dotzena edició de l’acte, que organitza la Fundació Climent Guitart per recaptar fons pel programa Molt per viure, de l’Associació Catalunya Contra el Càncer.

Aquest programa que dona suport a les dones diagnosticades de càncer de mama. La intenció és millorar la seva qualitat de vida a través de l’atenció psicològica, les activitats d’oci i el voluntariat testimonial.

La presidenta de la Fundació Climent Guitart, Cristina Cabañas, remarca que la principal peculiaritat del sopar és que està obert només a dones, tot i que també es fa un sopar paral·lel d’homes que cada cop és més nombrós.

La previsió és omplir les 250 places que hi ha disponibles per a dones i aplegar també una cinquantena d’homes. A més, una altra de les peculiaritats d’aquest acte és que, com a padrines, compta amb presències destacades de diferents àmbits, com el món de la música, l’esport, la política o l’art.

Un any més, Laura Fa (centre) i Lorena Vázquez (dreta) ja han confirmat la seva assistència per presentar el sopar (NRLL)

Des que es va impulsar el 2007, el Sopar de Dones Solidàries ja ha rebut el suport d’unes 3.000 dones. Cristina Cabañas està molt contenta i assegura que seguiran treballant en la causa.

El sopar es farà dijous 28 de novembre, a les vuit del vespre, a l‘Hotel Guitart Central Park Aqua Resort. Per participar-hi, cal inscriure’s a la pàgina web de la Fundació Climent Guitart. El preu és de 50 euros per persona.

spot_img

El + Vist