Dimecres, 3 març 2021
10 C
Lloret de Mar
Sopar de Dones Solidàries 2018

Obertes les inscripcions per al 12è Sopar de Dones Solidàries contra el càncer

L'organitza la Fundació Climent Guitart i es farà dijous 28 de novembre. Com sempre, hi haurà presències destacades, com Laura Fa i Lorena Vázquez.

Sopar de Dones Solidàries 2018

Darreres Notícies

L’Ajuntament pagarà la retroactivitat de les beques menjador des del 15 de setembre

Tots els grups de l'oposició han criticat la mala gestió de l'equip de govern a l'hora d'atorgar les beques, tot i que celebren que es pagui la retroactivitat.

La Policia Local de Lloret intervé dues festes il·legals

Les festes, amb més de 20 persones implicades, tenien lloc en finques privades i no respectaven les mesures antiCovid ni tampoc les restriccions de mobilitat.

Els treballs del camí de ronda entre Lloret i Fenals començaran en tres mesos

S’hi destinaran 730.000 euros. Aquests detalls s’han donat a conèixer en el ple d’aquest dilluns, quan s’ha ratificat per unanimitat l’acord entre l’equip de govern i la propietat.

Autodefensa Marga organitza un taller per a dones amb motiu del 8M

És una activitat gratuïta, per a noies a partir de dotze anys, amb l’objectiu d’aprendre a defensar-se i millorar l’autoconfiança.

La il·lusió i emoció de les noves obreres de Santa Cristina

Les acompanyaran els balladors, que enguany són Eduard Torrent, Enric Termes, Lluís Comas i Alex Babio.

Torna el Sopar de Dones Solidàries i ja s’han obert les inscripcions. Serà la dotzena edició de l’acte, que organitza la Fundació Climent Guitart per recaptar fons pel programa Molt per viure, de l’Associació Catalunya Contra el Càncer.

Aquest programa que dona suport a les dones diagnosticades de càncer de mama. La intenció és millorar la seva qualitat de vida a través de l’atenció psicològica, les activitats d’oci i el voluntariat testimonial.

La presidenta de la Fundació Climent Guitart, Cristina Cabañas, remarca que la principal peculiaritat del sopar és que està obert només a dones, tot i que també es fa un sopar paral·lel d’homes que cada cop és més nombrós.

La previsió és omplir les 250 places que hi ha disponibles per a dones i aplegar també una cinquantena d’homes. A més, una altra de les peculiaritats d’aquest acte és que, com a padrines, compta amb presències destacades de diferents àmbits, com el món de la música, l’esport, la política o l’art.

Un any més, Laura Fa (centre) i Lorena Vázquez (dreta) ja han confirmat la seva assistència per presentar el sopar (NRLL)

Des que es va impulsar el 2007, el Sopar de Dones Solidàries ja ha rebut el suport d’unes 3.000 dones. Cristina Cabañas està molt contenta i assegura que seguiran treballant en la causa.

El sopar es farà dijous 28 de novembre, a les vuit del vespre, a l‘Hotel Guitart Central Park Aqua Resort. Per participar-hi, cal inscriure’s a la pàgina web de la Fundació Climent Guitart. El preu és de 50 euros per persona.

- Publicitat -

El + Vist

El govern assegura que les escoles apliquen correctament els protocols de ventilació

El ple ha aprovat una moció de Cs amb una esmena a la totalitat del govern per recordar a les direccions de les escoles la importància de seguir les orientacions de ventilació de la Generalitat.

Consulta l’ordre del dia del ple del dilluns 1 de març (16:30 hores)

CONVOCATÒRIA PLE ORDINARI Data: Dilluns, 1 de març de 2021Hora: 16:30 h.Lloc: Es farà de manera telemàtica

Els jardins de Santa Clotilde, escenari “espectacular” del programa ‘A2veus’ de TV3

Han acollit un concert en streaming de les Roba Estesa, que han triat un cantant no professional per cantar amb elles.