11.9 C
Lloret de Mar
Diorama del 2017, a Lloret

Obertes les inscripcions per apuntar-se al Concurs de Pessebres d’aquestes festes

El termini es tanca el dia 10 per a entitats i establiments comercials i hotelers, i el dia 20 per a particulars.

Diorama del 2017, a Lloret

Darreres Notícies

La vacunació contra la Covid a Lloret és pràcticament diària aquest mes de maig

Des de fa unes setmanes, la Casa de la Cultura serveix com a seu de vacunació per als veïns i veïnes de més de 70 anys, que reben la dosi de Pfizer.

Genís Roca: el sector cultural ha de fer xarxa per aprofitar les oportunitats postCovid

El president de Fundacio.cat i expert en Internet s'adreçarà avui (19h) a les entitats i associacions de Lloret, dins del cicle de xerrades que organitza l'Ajuntament.

L’AMPA de l’institut Rocagrossa fa classes d’informàtica per a adults

L'activitat s'adreça a tothom, per donar eines per fer tràmits habituals a Internet, enviar emails o fer servir aplicacions relacionades amb els centres educatius dels fills.

El Teatre obté el distintiu de la Generalitat com a “Espai de cultura responsable”

Aquest distintiu acredita els espais i equipaments culturals que adopten protocols sanitaris per prevenir la Covid-19 i que es comprometen a adoptar programes d’inclusió social.

El Club Hoquei Lloret cau derrotat per 9 a 4 a la pista del Noia

Es tracta d’un encontre que es va ajornar setmanes enrere, per un cas positiu de Covid-19 en l’equip rival. Feia un mes que els lloretencs no jugaven un partit.

Ja s’han obert les inscripcions per al Concurs de Pessebres d’aquest Nadal. Hi ha dos terminis diferents: les entitats i els establiments comercials i hotelers tenen temps d’apuntar-se fins dimarts de la setmana que ve, 10 de desembre, mentre que els particulars ho poden fer fins al dia 20.

Ja fa un temps que l’Ajuntament va decidir encarregar-se directament de l’organització del concurs de pessebres. I és, segons el regidor de Cultura i Festes, Cristian Fernández, és important apostar per una tradició com aquesta.

El concurs comptarà amb diverses categories: els que es fan a casa, que poden concursar amb pessebres populars o artístics, i els que fan les entitats, botigues o hotels, els quals es poden visitar, a través d’un plànol-guia. Sigui com sigui, el regidor anima a tothom a participar al concurs, que està obert a tots els nivells.

Les inscripcions es poden fer en línia, enviant un correu electrònic a festes@lloret.cat, o bé de manera presencial a l’edifici de Can Saragossa.

El jurat valorarà els pessebres a partir del 27 de desembre. L’entrega de premis es farà l’11 de gener , a la Casa de la Cultura.

- Publicitat -

El + Vist

La Xarxa Europea de Jardins Històrics segueix creixent amb noves adhesions i més jardins interessats

Aquest dijous s'ha celebrat l'assemblea, en què s'han aprovat les adhesions de jardins de Grècia, Alemanya i Polònia. A més, s'hi ha de diferents punts de l'Estat espanyol i d'Eslovènia i Finlàndia que també han mostrat el seu interès.