22.4 C
Lloret de Mar
Diorama del 2017, a Lloret

Obertes les inscripcions per apuntar-se al Concurs de Pessebres d’aquestes festes

El termini es tanca el dia 10 per a entitats i establiments comercials i hotelers, i el dia 20 per a particulars.

Diorama del 2017, a Lloret

Darreres Notícies

Ja s’han obert les inscripcions per al Concurs de Pessebres d’aquest Nadal. Hi ha dos terminis diferents: les entitats i els establiments comercials i hotelers tenen temps d’apuntar-se fins dimarts de la setmana que ve, 10 de desembre, mentre que els particulars ho poden fer fins al dia 20.

Ja fa un temps que l’Ajuntament va decidir encarregar-se directament de l’organització del concurs de pessebres. I és, segons el regidor de Cultura i Festes, Cristian Fernández, és important apostar per una tradició com aquesta.

El concurs comptarà amb diverses categories: els que es fan a casa, que poden concursar amb pessebres populars o artístics, i els que fan les entitats, botigues o hotels, els quals es poden visitar, a través d’un plànol-guia. Sigui com sigui, el regidor anima a tothom a participar al concurs, que està obert a tots els nivells.

Les inscripcions es poden fer en línia, enviant un correu electrònic a festes@lloret.cat, o bé de manera presencial a l’edifici de Can Saragossa.

El jurat valorarà els pessebres a partir del 27 de desembre. L’entrega de premis es farà l’11 de gener , a la Casa de la Cultura.

spot_img

El + Vist