Dilluns, 25 gener 2021
5.2 C
Lloret de Mar
Cartell dels cursos

Obertes les inscripcions presencials per als cursos del Casal Municipal de la Gent Gran

Avui dijous, 3 d'octubre, s'hi apunten els jubilats i demà, divendres 4 d'octubre, és per als usuaris.

Cartell dels cursos

Darreres Notícies

Gunjur Kuta compta amb un nou hospital que permet atendre moltíssimes més persones

El projecte s'ha fet realitat amb la col·laboració de l'ONG Ñimme Gunjur Kuta. Mentre que l'antic ambulatori atenia 300 persones l'any, l'hospital ha atès més de 4.000 persones en tres mesos.

Consulta l’ordre del dia del ple ordinari del dilluns 25 de gener (16:30 hores)

CONVOCATÒRIA PLE ORDINARI Data: Dilluns, 25 de gener de 2021Hora: 16:30 h.Lloc: Es farà de manera...

El temporal Glòria, un any després, a Lloret de Mar

Les afectacions més destacades –que ja han estat reparades- es van produir al passeig marítim i al passeig Ferran Agulló de Fenals.

La justícia manté la data de les eleccions per al 14F

El govern no es planteja ni un nou decret ni una nova data electoral i esperen la decisió definitiva del Tribunal Superior de Justícia, que podria ser com a màxim el dia 8 de febrer.

Maria Antònia Batlle, número 5 a la llista gironina de Junts per Catalunya

La lloretenca, llicenciada en dret i empresària del sector turístic, afronta aquesta nova etapa en el món polític amb "honor i ganes de treballar per Lloret i Catalunya".

Entre avui i demà es duen a terme les inscripcions presencials a l’Oficina d’Informació i Atenció Ciutadana, OIAC, a la planta baixa de l’Ajuntament, pel que fa als cursos del Casal de la Gent Gran de Lloret de Mar.

El primer dia -aquest dijous, 3 d’octubre- s’hi apunten els jubilats i el segon dia -demà divendres, dia 4- és per als usuaris. L’horari d’inscripcions és al matí, de 9 a dues, tal com ha explicat la regidora de Benestar i Família, Arantxa Jiménez.

Els interessats en fer algun d’aquests tallers sobre idiomes, informàtica o música, entre d’altres, han d’anar a l’OIAC avui o demà -dependent del carnet que tinguin, ja sigui de jubilat o bé d’usuari del Casal de la Gent Gran-. Han de dur l’esmentat carnet i el DNI.

També fins aquest divendres, a la planta baixa del consistori, es poden fer les inscripcions presencials pel que fa a uns altres cursos: els que s’impartiran als centres cívics. Hi ha de tot: de caire artístic, música, ball, dansa, idiomes, salut, gimnàstica, excursionisme o noves tecnologies. En aquest cas, cal estar empadronat a Lloret i portar el DNI. Hi ha descomptes per a joves i jubilats. Podeu consultar quina és l’oferta de tots els tallers i activitats al web de l’Ajuntament.

- Publicitat -

El + Vist

Campanya de donació de sang a Lloret amb la col·laboració de la Immaculada Concepció

Els alumnes de 3r d'ESO han creat el lema 'A tu te'n sobra, a ells els en falta' i han fet els cartells i la difusió. La campanya es farà aquest dijous i divendres.

Lloret acull una campanya de reciclatge d’envasos al mercat setmanal del Rieral

És una iniciativa de l’Associació de Marxants de les Comarques de Girona i PIMEComerç Girona amb la col·laboració de l’Associació de Comerciants i l’Ajuntament de Lloret.

L’Ajuntament ja ha fet el sorteig per conformar les meses electorals per si les eleccions es fan el 14F

Ahir a la tarda es tancava el termini per fer el sorteig, però les eleccions pengen d'un fil: entre avui i demà el TSJC ha de prendre una decisió.