10.2 C
Lloret de Mar

Obertes les inscripcions presencials per als cursos del Casal Municipal de la Gent Gran

Avui dijous, 3 d'octubre, s'hi apunten els jubilats i demà, divendres 4 d'octubre, és per als usuaris.

Cartell dels cursos
Cartell dels cursos

Darreres Notícies

Entre avui i demà es duen a terme les inscripcions presencials a l’Oficina d’Informació i Atenció Ciutadana, OIAC, a la planta baixa de l’Ajuntament, pel que fa als cursos del Casal de la Gent Gran de Lloret de Mar.

El primer dia -aquest dijous, 3 d’octubre- s’hi apunten els jubilats i el segon dia -demà divendres, dia 4- és per als usuaris. L’horari d’inscripcions és al matí, de 9 a dues, tal com ha explicat la regidora de Benestar i Família, Arantxa Jiménez.

Els interessats en fer algun d’aquests tallers sobre idiomes, informàtica o música, entre d’altres, han d’anar a l’OIAC avui o demà -dependent del carnet que tinguin, ja sigui de jubilat o bé d’usuari del Casal de la Gent Gran-. Han de dur l’esmentat carnet i el DNI.

També fins aquest divendres, a la planta baixa del consistori, es poden fer les inscripcions presencials pel que fa a uns altres cursos: els que s’impartiran als centres cívics. Hi ha de tot: de caire artístic, música, ball, dansa, idiomes, salut, gimnàstica, excursionisme o noves tecnologies. En aquest cas, cal estar empadronat a Lloret i portar el DNI. Hi ha descomptes per a joves i jubilats. Podeu consultar quina és l’oferta de tots els tallers i activitats al web de l’Ajuntament.

spot_img

El + Vist