26.2 C
Lloret de Mar

Orange fa públic un anunci rodat parcialment a Cala Trons

L'espot, publicat aquesta setmana a les xarxes socials, compta també amb imatges d'un habitatge particular de La Montgoda.

-

La companyia francesa d’internet, telefonia i televisió Orange ha fet públic el seu darrer anunci, rodat -en part- en escenaris lloretencs. A les escenes de platja s’hi pot apreciar el paisatge de Cala Trons i també surten imatges d’un habitatge particular situat a la urbanització de la Montgoda.

L’espot -publicat aquesta setmana en xarxes socials- fa referència al món postpandèmia i convida les persones a gaudir del temps, la llibertat, la família i l’amistat.

Que Orange hagi triat Lloret com a part del seu nou anunci confirma el fet que el municipi és un escenari habitual de pel·lícules, sèries i tot tipus d’anuncis. De fet, la vila va acollir fins a 10 rodatges al llarg del 2020. L’impacte econòmic directe es calcula que va ser d’uns 150.000 euros.

Tot i que la majoria de produccions que es fan a Lloret són espots publicitaris, aquest 2020 s’han realitzat diversos rodatges d’escenes de sèries. Algunes d’elles han estat “El inocente”, de Netflix i protagonitzada per Mario Casas; “La Vida Perfecta”, de Movistar i dirigida per Leticia Dolera; “No Mentirás”, també de Movistar i amb la direcció de Pau Freixas; o “Uncharted”, que es va rodar a la tardor a la Cala Sa Boadella, amb l’actor Tom Holland.

Lloret va començar l’any amb dos rodatges: un espot publicitari de la marca Nescafé i un anunci d’una reconeguda marca de begudes. Des del 2006, la vila compta amb el departament Lloret Film Office, adherit a la Catalunya Film Commission. L’objectiu és gestionar i facilitar diferents produccions audiovisuals i assessorar de manera gratuïta a partir de les necessitats de les productores.

- Publicitat -