4.2 C
Lloret de Mar

Podi del Club Patinatge Artístic Lloret al Campionat de Catalunya de Grups de Xou

També va obtenir una medalla d'or el Foment Cardoní amb la lloretenca Clàudia Terrades, i el Tordera va quedar sisè, amb les lloretenques Laura Castells i Ona Cervera.

El Club Patinatge Artístic Lloret, 3es de Catalunya
El Club Patinatge Artístic Lloret, 3es de Catalunya

Darreres Notícies

El Club Patinatge Artístic Lloret aconsegueix pujar al podi en el Campionat de Catalunya de Grups de Xou, en la modalitat de Quartet Sènior. Les lloretenques Marina Expósito, Marina Velis, Mar Cajal i Raquel Jolis van obtenir un meritori tercer lloc.

servicios profesionales jimenez

Van presentar la coreografia titulada Discoveri, amb la qual escenificaven el descobriment del foc i que, fins i tot, comptava amb una foguera real al mig de la pista. La puntuació que van obtenir va ser de 70,40. Les valoracions són molt positives per la seva entrenadora, Clàudia Terradas.

La cita va ser molt especial per a la lloretenca Clàudia Terradas. A banda de fer d’entrenadora del Club Patinatge Artístic Lloret, també va competir com a patinadora amb el Foment Cardoní i van aconseguir el primer lloc.

El Foment Cardoní amb la medalla d’or (Foment Cardoní)

Va ser amb la coreografia Danger. Es tracta d’una nova fita de l’entitat. Però, tot i la medalla d’or, Terradas explica que es van cometre diverses errades tècniques individuals i considera que la puntuació, que va ser de 89,10, podria haver estat més elevada.

El Campionat de Catalunya va tenir també representació lloretenca amb el Club Patinatge Artístic Tordera, amb les patinadores Ona Cervera i Laura Castells, que formen part del conjunt. Van aconseguir el sisè lloc de la categoria Júnior, amb Maria González i Amanda Con, també de Lloret, com a entrenadores.

Les noies del club torderenc (Facebook)

Van representar la coreografia Let’s play i van obtenir una puntuació de 74,10. El president de l’entitat, el també lloretenc Joan Carles Herrero, reconeix que el nivell era alt i destaca que s’han pogut classificar per al Campionat d’Espanya.

El Club Patinatge Artístic Lloret, el Foment Cardoní i el Tordera estaran presents en el Campionat d’Espanya. Per tant, hi haurà representació lloretenca en tres entitats.
L’esdeveniment se celebrarà l’últim cap de setmana de març a la localitat valenciana d’Alcoi.

spot_img

El + Vist