5.3 C
Lloret de Mar
Una de les sales del Museu del Mar, amb els vaixells en miniatura.

Portes obertes al Museu del Mar i a Can Saragossa, amb motiu del Dia Internacional dels Museus

Es duen a terme aquest cap de setmana, a més d'una visita guiada gratuïta al Museu del Mar (dissabte, 15 de maig, a les 17h).

Una de les sales del Museu del Mar, amb els vaixells en miniatura.

Darreres Notícies

Lloret de Mar se suma al Dia Internacional dels Museus amb portes obertes i accés lliure a Can Saragossa, Museu del Mar i Es Tint. Això serà tant el proper 15 de maig com l’endemà, el dia 16. A més, el proper dissabte hi haurà una visita guiada gratuïta al Museu del Mar (17h).

El regidor de Patrimoni Cultural, Xavi Flores, anima els lloretencs i visitants a “gaudir dels nostres museus i de l’oportunitat de conèixer el nostre passat”.

Sala ibers Can Saragossa
Sala dels ibers a Can Saragossa

El Dia Internacional dels Museus és el dia o dies en què els museus són els protagonistes i obren les seves portes per oferir una atractiva oferta d’activitats i per sensibilitzar als seus visitants i a la població de la seva importància en el desenvolupament de la societat. Lloret de Mar se suma cada any a la iniciativa.

Les places són limitades i requereixen reserva prèvia. Es pot trucar al 972 36 44 54 o bé visitar el web patrimoni.lloret.cat.

spot_img

El + Vist