10.8 C
Lloret de Mar

Posposat el festival Lloret Negre arran del confinament comarcal

El certamen de cinema i novel·la negra, s'havia de fer aquest dissabte i diumenge, però es trasllada al cap de setmana del 3 i 4 de juliol.

Un moment del festival del 2020 (Lloret Negre)
Un moment del festival del 2020 (Lloret Negre)

Darreres Notícies

Posposat el festival Lloret Negre, dedicat al cinema i la novel·la negra, que s’havia de fer aquest dissabte i diumenge. La cita es trasllada al cap de setmana del 3 i 4 de juliol.

Ha confirmat les noves dates la fundadora de Lloret Negre, Angelique Pfitzner, que ha comentat que el motiu de posposar el festival és per no coincidir amb el confinament comarcal, ja que hi ha molts participants que provenen de fora de La Selva.

“Som més que un festival, som una família unida, i si el festival no es pot fer per a tots, no es fa per a ningú”

Angelique Pfitzner

El programa serà exactament el mateix que hi havia previst per aquest cap de setmana, amb entregues de premis literaris i cinematogràfics, projeccions de pel·lícules, taules rodones i el primer seminari de criminologia de Catalunya, entre altres coses.

Alguns dels convidats seran el psiquiatre forense José Cabrera (de Cuarto Milenio), els periodistes Carlos Quílez, Víctor Amela i Vicenç Sanclemente, el president del Col·legi de criminòlegs de Catalunya, Daniel Llimones, la directora de l’Observatori de desaparicions forçoses de menors i escriptora, Neus Roig, i una delegada de l’entitat Bebés Robados, María Montserrat Roca.

El festival Lloret Negre compta amb la Joieria Grau com a principal patrocinador i amb la col·laboració de PDePà i Viajes Olympia.

spot_img

El + Vist