10.4 C
Lloret de Mar
Fragment del cartell de la presentació del club

Presentació ‘innovadora’ del Club de Futbol Lloret, aquest diumenge

Fragment del cartell de la presentació del club

Darreres Notícies

Aquest diumenge es presenta el primer equip del Club de Futbol Lloret. L’acte de presentació –en què es donaran a conèixer els jugadors, un a un– es fa coincidir amb el Torneig Selva Marítima. Com és habitual de cada any, i ja en van onze, el disputen el Lloret, el Blanes i el Tossa.

El president del club lloretenc, Eduard Coloma, destaca que han optat per una presentació “innovadora, perquè tothom conegui els nous fitxatges, entre la presentació i el torneig serà un acte entretingut”.

Segons fonts del club, a la plantilla li fa “molta il·lusió” presentar-se davant del públic. Eduard Coloma afegeix que els aficionats lloretencs descobriran un equip “compacte”, “amb molt bona entesa” i “ganes de començar la lliga”. El president del club destaca que l’objectiu d’aquesta temporada és mantenir la Primera Catalana i quedar entre els cinc primers de la categoria.

Recordem que aquest diumenge, 24 d’agost, es fa la presentació del primer equip de futbol. Serà a partir de les 18:30 hores. Mitja hora més tard (a les 19 h), es disputarà el Torneig Selva Marítima. Aquesta serà ja l’11a edició. S’esperen aficionats d’aquí, del Blanes i del Tossa. En principi, l‘equip favorit és el Lloret.

spot_img

El + Vist