24.3 C
Lloret de Mar
Les quatre joves protagonistes (Casal de l'Obrera)

‘Pupurri’, l’espectacle que estrena el Casal de l’Obrera aquest cap de setmana

L'obra l'ha escrit i dirigit Olga Arroyo i les actrius són quatre noies joves de Lloret que tenien ganes de col·laborar amb el Casal de l'Obrera.

Les quatre joves protagonistes (Casal de l'Obrera)

Darreres Notícies

El Casal de l’Obrera presenta aquest cap de setmana l’espectacle Pupurri, protagonitzat per quatre joves lloretenques que ja havien fet coses de teatre prèviament i tenien moltes ganes de col·laborar amb el Casal.

Són la Neus, la Carla, la Jana i l’Iris, que sota la direcció de l’Olga Arroyo porten a l’escenari una obra que farà reflexionar sobre la relació entre generacions. Olga Arroyo, a banda de directora, és la creadora de l’espectacle.

“Et fa reflexionar per què nosaltres, els més grans i els més joves, ens hem d’adaptar mútuament: som diferents? Sí, som diferents generacions, però hi ha petites coses que sempre podrem gaudir junts”

Olga Arroyo

Olga Arroyo destaca l’energia de les quatre actrius i apunta que el públic passarà una bona estona.

“És una obra fresca i divertida que us farà passar una estona entretinguda amb aquestes quatre artistasses”

Olga Arroyo

Aquest cap de setmana hi haurà una doble funció de Pupurri, al Casal de l’Obrera. Serà tant dissabte com diumenge, a les sis de la tarda. Les entrades valen 5 euros i es poden comprar al Puntet o al mateix Casal de l’Obrera el dia de la representació. 

spot_img

El + Vist