25 C
Lloret de Mar
Presentació de Som Alternativa

Raquel Rodríguez, Mayte Fernández i Maria José Gómez segueixen Paulino Gracia a la llista de Som Alternativa

L'alcaldable defineix el grup que l'acompanya a les eleccions municipals del 26 de maig com un grup "coherent, d'esquerres, de gent honesta i treballadora". 

Presentació de Som Alternativa

Darreres Notícies

A Paulino Gracia, candidat de Som Alternativa, l’acompanyen en els primers llocs de la llista Raquel Rodríguez, Mayte Fernández, Maria José Gómez i Juanjosé Sancho.

La presentació ha tingut lloc aquest diumenge a Lloret de Mar, en què l’alcaldable ha definit el grup de persones que l’acompanya a les eleccions municipals del 26 de maig com un grup “coherent, d’esquerres, de gent honesta i treballadora”.

Acte de presentació de la candidatura de Som Alternativa (NRLL)

A més de presentar la candidatura, Paulino Gracia ha donat a conèixer algunes propostes del programa de Som Alternativa. Com per exemple construir 100 pisos de protecció oficial, treballar per obtenir el reconeixement com a municipi turístic, acabar amb l’oferta de “tot inclòs” als hotels, així com la sobreocupació, a més de crear un consell per al benestar animal, potenciar les energies renovables i apostar per la gestió municipal del futur sociosanitari.

La llista de Som Alternativa -que es proclama a favor del dret a decidir– és la primera que es dona a conèixer sencera, a Lloret de Mar. La formen, per ordre: Paulino Gracia, Raquel Rodríguez, Mayte Fernández, Maria José Gómez, Juanjosé Sancho, Javier Torres, Carlos Enriole Weinsziechr, Borja Meloso, Adoración Ventura, Maria Helena Rocha, Yasmina Martin, Floreal Paulino Gracia, Ana Maria Tena, Francisco Alba, Claudia Villegas, Ramon Perez, Lina Amador, Raúl Agustín Sguazini, Consuelo Gutiérrez, Victoria Lopez i Manuela Rosario Montáñez.

spot_img

El + Vist