18 C
Lloret de Mar

Raquel Soriano i Núria Draper guanyen el Premi Joan Llaverias amb ‘La gran troballa’

El conte infantil explica com dos infants, la Mel i en Roc, viatgen al passat per conèixer com vivien els ibers a Lloret.

La portada de 'La gran troballa'
La portada de 'La gran troballa'

Darreres Notícies

Un viatge de dos infants al món dels ibers a través d’un somni. Aquesta és la proposta del conte La gran troballa, la creació guanyadora del premi Joan Llaverias 2019, per a contes infantils il·lustrats.

servicios profesionales jimenez

Explica com dos nens, la Mel i en Roc, viatgen al passat per conèixer com vivien els ibers a Lloret. D’aquesta manera, es pot comprovar com ha canviat el paisatge fins a l’actualitat. Les seves autores són Núria Draper i Raquel Soriano.

El moment en què van recollir el Premi Joan Llaverias (NRLL)

Tot i que ha estat una feina a quatre mans, Raquel Soriano és qui va tenir la idea i ha estat l’encarregada de la redacció; Núria Draper, en canvi, és l’autora dels dibuixos. Ella mateixa ha explicat que justament aquest any va decidir millorar la seva tècnica pictòrica i es va apuntar a un curs. I està agraïda tant a la professora, l’artista Neus Dalmau, que l’ha ajudat en el procés creatiu, com a Joan Moret per haver-se encarregat de la maquetació de l’obra.

Aquest conte és el primer que han escrit i dibuixat les dues lloretenques, que no descarten crear noves històries. El premi Joan Llaverias, dotat en 1.000 euros i que permet la publicació de l’obra, es va entregar a la Festa de la Cultura Lloretenca.

spot_img

El + Vist