22.8 C
Lloret de Mar
Rostoll Cremat

‘Rostoll Cremat’, de Toni Gomila i dirigida per Oriol Broggi, arriba aquest divendres al Teatre de Lloret

La funció, que s'inclou dins de la Quinzena Mallorquina, és demà divendres, a les 21 hores i, en acabat, es podran degustar dos pinxos inspirats en Mallorca.

Rostoll Cremat

Darreres Notícies

Rostoll Cremat és la proposta que fa el Teatre de Lloret per demà divendres. Un espectacle que s’inclou en l’anomenada Quinzena Mallorquina.

- Publicitat -

Toni Gomila, actor i dramaturg, i Oriol Broggi, com a director, uneixen forces per donar vida a una al·legoria de l’ambició i la cobdícia humana reflectida a la Mallorca contemporània. Toni Gomila explica que la intenció és reflexionar sobre la nostra societat actual.

Un espectacle que barreja denúncia, ironia, humor, veritat i dubte. La rondalla d’en Joanet de sa Gerra serveix de punt de partida i de fil conductor per a una narració que, segons Gomila, també beu de Shakespeare, Txèhkov o Ibsen.

L’actor i dramaturg reconeix que, tot i estar inspirat en Mallorca, el que explica a Rostoll Cremat és extrapolable a altres destinacions turístiques, com pot ser Lloret de Mar.

Això sí, Toni Gomila matisa que la intenció no és fer una crítica al turisme; en aquest sentit, reconeix que el turisme té coses positives i negatives. Per això la voluntat és reflexionar sobre tot plegat.

La representació forma part, com diem, de l’anomenada Quinzena Mallorquina, en què set teatres gironins -inclòs el de Lloret- s’han unit per presentar les arts escèniques de Ses Illes. “Un regal” per al dramaturg mallorquí.

La celebració de la Quinzena Mallorquina va començar a Lloret dijous passat amb la projecció de la pel·lícula El viatge de la Marta, per part del Cineclub Adler.

Per la seva banda el lloretenc Joan Pau Romaní ha dissenyat dos pinxos inspirats en Mallorca, que es podran degustar al vestíbul del teatre després de la funció de Rostoll Cremat. S’acompanyaran de vi de Cal Correu, que té les vinyes situades entre Blanes i Lloret de Mar.

La representació de Rostoll cremat és demà divendres, a partir de les nou de la nit, al Teatre de Lloret. El preu de les entrades és de 18 euros.

spot_img

El + Vist