Dimarts, 2 març 2021
10.6 C
Lloret de Mar
La Gran Quina de Shalom

Shalom queda molt satisfet de com va anar, un cop més, la Gran Quina de Cap d’Any

Els diners recaptats permetran finançar una part de les colònies de l'entitat i, a més, una part es destinarà a l'associació Pas a Pas que treballa amb nens amb autisme.

La Gran Quina de Shalom

Darreres Notícies

L’Ajuntament pagarà la retroactivitat de les beques menjador des del 15 de setembre

Tots els grups de l'oposició han criticat la mala gestió de l'equip de govern a l'hora d'atorgar les beques, tot i que celebren que es pagui la retroactivitat.

L’Ajuntament de Lloret de Mar dona suport a impulsar una Llei d’Amnistia

Així s'ha aprovar arran d'una moció de Junts per Lloret i ERC, amb el suport de Força Lloret i l'abstenció dels regidors no adscrits. Cs, Lloret en Comú i PSC, molt crítics, hi han votat en contra.

Lloret tindrà un Consell Municipal de les Arts i la Cultura

Així s'ha aprovat per unanimitat al ple d'aquest dilluns amb l’objectiu d'enfortir l’activitat i el teixit cultural de la població i la seva projecció cap a l’exterior.

Les terrasses hauran de tancar-se a la una, excepte en les zones turístiques

És una de les principals novetats de l'ordenança de via pública, que aquest dilluns s'ha aprovat de manera definitiva.

El govern assegura que les escoles apliquen correctament els protocols de ventilació

El ple ha aprovat una moció de Cs amb una esmena a la totalitat del govern per recordar a les direccions de les escoles la importància de seguir les orientacions de ventilació de la Generalitat.

Bones sensacions a la gran quina de Shalom, malgrat l’imprevist amb la sala. L’entitat va haver de canviar d’ubicació per un problema logístic i finalment va convocar la gent a l’hotel Guitart Central Park. Tot i que l’espai era més petit que altres anys, el director de Shalom, David Abril, està molt content d’haver pogut acollir a tothom.

La quina es va fer, com cada any, el dia 1 a la tarda i va comptar amb la col·laboració de diversos establiments locals, així com amb el patrocini de J. Obach, la Clínica Dental del Molí del doctor Riera, el Cafè de la Vila i l’empresa Pallarès.

Eva Palau (de Pas a Pas), a la quina

 

Els diners recaptats permetran finançar una part de les colònies que cada any gaudeixen a principis d’estiu una quarantena d’infants de la vila. I, a més, una part es destinarà a l’associació Pas a Pas que treballa amb nens amb autisme.

- Publicitat -

El + Vist

Oferir experiències per al turisme familiar, pot marcar la diferència a Lloret de Mar

Aquesta és una de les recomanacions que fa la consultora Castro a Lloret de Mar, per millorar la seva competitivitat amb el turisme familiar.

El govern assegura que les escoles apliquen correctament els protocols de ventilació

El ple ha aprovat una moció de Cs amb una esmena a la totalitat del govern per recordar a les direccions de les escoles la importància de seguir les orientacions de ventilació de la Generalitat.

Consulta l’ordre del dia del ple del dilluns 1 de març (16:30 hores)

CONVOCATÒRIA PLE ORDINARI Data: Dilluns, 1 de març de 2021Hora: 16:30 h.Lloc: Es farà de manera telemàtica