24.1 C
Lloret de Mar
Biblioteca municipal de Lloret de Mar

S’incrementen els clubs de lectura, amb noves propostes per als més petits

A més, aquesta serà la primera vegada que la biblioteca gestionarà el club de lectura fàcil.

Biblioteca municipal de Lloret de Mar

Darreres Notícies

La Biblioteca de Lloret vol fomentar la lectura entre els més petits. Amb aquest objectiu ha creat diferents propostes infantils, a banda de tornar a impulsar els clubs de lectura de cada any per a joves i adults.

- Publicitat -

Així doncs, s’ha incrementat el nombre de clubs de lectura i n’hi haurà una desena de diferents. I, com diem, s’han muntat un club per a infants de 7 i 8 anys, un altre per a majors de 10 anys i un que se centra en el conte de La caputxeta vermella.

En aquest cas, els alumnes coneixeran les diferents versions del conte de Charles Perrault, en crearan una de nova i fins i tot faran una representació teatral. Aquest taller creatiu, que també és un club de lectura, comença demà mateix i s’allarga fins al desembre. Va destinat a nens de 9 i 10 anys i les sessions seran cada divendres a la tarda, a partir de dos quarts de sis.

El regidor de la biblioteca, Jordi Sais, remarca que és molt important fomentar la lectura entre els més petits. A més, ha assenyalat que se segueix apostant pels clubs de lectura habituals, que són el d’adults, el de teatre, el d’òpera i el club en línia que es fa conjuntament amb Cambrils. Segons el regidor, a Lloret està demostrat que hi ha molt d’interès per la lectura, i recorda que la biblioteca és l’equipament municipal més utilitzat. I una altra novetat és que a partir d’ara la biblioteca s’encarregarà del club de lectura fàcil, destinat a dones immigrants.

Per informar-se de tota l’oferta, cal consultar el blog de la Biblioteca o bé anar fins a l’equipament municipal.

spot_img

El + Vist