24.5 C
Lloret de Mar
El Congrés dels Diputats

Sis lloretencs formen part de les llistes per a les eleccions generals del 28 d’abril

Són Eduard Coloma, Antonio Lorente, José Sepúlveda, Miguel Gracia, Jaime Muzas i Paulino Gracia.

El Congrés dels Diputats

Darreres Notícies

Sis lloretencs formen part de les llistes per a les eleccions generals del 28 d’abril. Pel Congrés es presenten com a candidats: Eduard Coloma per ERC, Antonio Lorente pel PSC, Miquel Gracia per En Comú Podem-Guanyem el Canvi, José Sepúlveda pel PP i Jaime Muzas per Ciutadans, mentre que Paulino Gracia opta al Senat amb la coalició anomenada Front Republicà.

Els pròxims comicis s’esperen amb molta incertesa, per la diversitat de partits i pel context polític actual. Segons diferents enquestes, PSOE, PP i Ciutadans parteixen amb avantatge respecte de la resta, tot i que hi tindran molt a dir, en el resultat final, els grups d’Units Podem i de VOX. A més, caldrà saber quina és la representació d’altres formacions com Junts per Catalunya o ERC.

Precisament per part d’ERC, Eduard Coloma serà el número 4 de la llista de Girona. Després d’una llarga trajectòria al partit, amb càrrecs com els de regidor a l’Ajuntament de Lloret o Conseller Nacional a la comarca de La Selva, ara afronta aquest nou repte. El lloretenc, que aportarà experiència en política local i provincial, considera que estan en joc drets fonamental. Per aquest motiu, assegura que treballarà amb il·lusió per defensar la llibertat i els valors republicans.

En el cas d’Antonio Lorente, és el número 5 de la llista de Girona pel PSC. Ho fa després d’una etapa de quatre anys com a regidor a l’Ajuntament de Lloret, per la mateixa formació. Entre els seus objectius, explica que hi ha el de treballar per la igualtat de les persones, amb proximitat i diàleg.

Més candidats. Per part del PP, hi ha el lloretenc José Sepúlveda, que torna a repetir en unes llistes pel Congrés. Concretament, és el representant de la comarca de La Selva. Ell mateix explica que s’ha apostat per un grup renovat i jove, amb Sergio Santamaria com a cap de llista de Girona, i considera que Lloret sempre ha estat un municipi fort de votants del PP.

Hem d’afegir que també s’hi presenten Miguel Gracia, per En Comú Podem-Guanyem el Canvi, així com Jaime Muzas, per part de Ciutadans.

I encara un lloretenc més que es presenta en les llistes d’aquest 28A. És Paulino Gracia, que ho fa a les eleccions al Senat com a número 1 per Girona de la coalició Front Republicà, que lidera Albano Dante Fachín i que aglutina les formacions de Som Alternativa, Poble Lliure i Pirates de Catalunya. Entre els objectius del nou partit hi ha defensar els drets polítics i socials i recuperar la qualitat de serveis com la sanitat i l’educació.

Les eleccions generals se celebraran el diumenge 28 d’abril. Recordem que es van convocar de manera anticipada després que el Congrés dels Diputats rebutgés els pressupostos presentats pel PSOE, amb Pedro Sánchez al capdavant.

spot_img

El + Vist