19.2 C
Lloret de Mar
Stone Rose

Stone Rose oferirà diverses versions al concert d’avui, a la Roca d’en Maig

També actuaran els Teoria del Qua. Serà a partir de les deu de la nit en un concert organitzat pels bucs d'assaig del Puntet.

Stone Rose

Darreres Notícies

Piano, bateria, guitarra i dues veus. Aquesta és l’essència dels Stone Rose, que actuen avui a la Roca d’en Maig, amb motiu de la Festa Major. El concert s’organitza des dels bucs d’assaig del Puntet i també s’ha convidat Teoria del Qua.

Els Sotne Rose, que són l’Aleksandra, l’Alejandra, en Jonathan, en Camilo i en Víctor, ens han visitat avui a la ràdio i ens han explicat que el seu repertori, d’una desena de cançons, està conformat per algun tema propi i, sobretot, per versions. Les cançons que versionen les escullen entre tots amb la condició que es puguin adaptar a tots els seus instruments.

Els Stone Rose van néixer fa quatre anys a l’institut Rocagrossa, tot i que durant aquest temps han evolucionat, han creat el seu propi estil basat en el pop-rock i fins i tot han canviat de nom. Asseguren que ja són un grup consolidat i esperen tenir una llarga carrera per davant. Ara mateix només tenen entre 16 i 21 anys.

Qui els vulgui conèixer ho podrà fer aquesta nit. El concert de Stone Rose i Teoria del Qua començarà a les deu de la nit a la Roca d’en Maig.

spot_img

El + Vist