22.6 C
Lloret de Mar

Teoria del Qua fa una crida als lloretencs perquè els votin en el concurs Intro

La banda més votada per internet es classificarà directament. També hi participen els lloretencs A càmara lenta i Liar Desire.

Teoria del Qua
Teoria del Qua

Darreres Notícies

Teoria del Qua demana l’ajuda dels lloretencs per poder classificar-se en el Concurs de música emergent Intro. Per aconseguir-ho, la banda de Lloret necessita que el públic els voti a través d’internet.

El guitarrista de la banda, Àlex Giral, explica que la seva música barreja molts estils diferents. Els temes que tracten també són variats, tot i que sobretot hi ha molta protesta.

En el concurs Intro, un jurat professional escull sis grups que considera que tenen la qualitat adient i el setè grup participant al concurs serà el que hagi rebut més vots del públic. A més, també participaran a la primera eliminatòria de manera directa les bandes guanyadores del concurs Joan Trayler de Figueres, Escena Bisbalenta i Salt The Musics del 2015. Cada grup farà una actuació i quatre bandes es classificaran i actuaran de teloneres a grups reconeguts a la sala La Mirona de Salt durant els mesos de maig i setembre. I, finalment, per Fires de Sant Narcís, actuaran les dues bandes finalistes. La banda guanyadora tindrà l’oportunitat d’actuar a l’escenari de les Barraques de La Copa durant les fires del 2017 i podrà fer una gira remunerada per les comarques gironines.

A les xarxes socials de Teoria del Qua (tant Facebook, com Twitter o Instagram) hi ha el link de la pàgina web del concurs perquè tothom pugui fer la seva votació.

Cal afegir que al concurs també hi participen altres grups amb membres lloretencs, com A càmara lenta o Liar Desire. 

Entre totes les persones que votin se sortejaran dues entrades per al Black Music Festival 2016. Les votacions estan obertes fins dilluns vinent.

spot_img

El + Vist