15.8 C
Lloret de Mar

The Walklean Day, la neteja popular d’Estimem Lloret, farà aquest diumenge la 2a edició

Aquest any comptarà amb la col·laboració de MontPhoto, amb qui dibuixaran un gran 25 amb les deixalles recollides per commemorar el 25è aniversari de l'entitat.

The Walklean Day 2019 (Estimem Lloret)
The Walklean Day 2019 (Estimem Lloret)

Darreres Notícies

Estimem Lloret impulsa, aquest diumenge, la segona edició de The Walklean Day. La iniciativa té per objectiu recollir residus per cuidar l’entorn natural de Lloret, a través d’una caminada que es farà per diferents itineraris: un sortirà des de la Font de la Kaikuta, al Rieral, i l’altre, des de la plaça Germinal Ros, davant del Teatre.

Aquest any, l’activitat compta amb la col·laboració de MontPhoto, que celebra el 25è aniversari. Una representant d’Estimem Lloret, Kasandra López, assenyala que els agrada molt poder col·laborar amb altres entitats de la vila per poder “fer poble”.

“Ens agrada molt participar amb altres entitats del poble, perquè l’objectiu, a banda de netejar i conscienciar, és poder unir-nos amb altres entitats de Lloret i fer poble”

Kasandra López
Cartell de 'The Walklean Day II'
Cartell de ‘The Walklean Day II’

Tal com ha explicat Kasandra López, els residus que es recullin es concentraran a la plaça Germinal Ros per dibuixar un 25 de commemoració de l’aniversari de MontPhoto. Entre els residus, esperen trobar coses variades.

“Creiem que trobarem molt de residu petit de vidre, llaunes, paper… Però és veritat que el 2019 vam trobar també televisions, matalassos…”

Kasandra López

Estimem Lloret va crear l’anomenat The Walklean Day el 2019 i l’any passat no es va poder fer per la pandèmia.

Un dels grups formats a la neteja del 2019 (Estimem Lloret)
Un dels grups formats a la neteja del 2019 (Estimem Lloret)

Ara recupera l’activitat amb l’objectiu principal de conscienciar la població per mantenir net l’entorn.

“Estimem Lloret i per estimar-lo també l’hem de cuidar i hem d’educar-nos per mantenir tot el nostre entorn net”

Kasandra López

Tot i que la pandèmia impedeix acabar la jornada amb un vermut tots plegats, sí que hi haurà sortejos per als participants.

La neteja es farà aquest diumenge, a les nou del matí. Es recomana a les famílies amb infants que escullin l’itinerari de la plaça Germinal Ros, tot i que tothom és lliure de fer el que prefereixi.

Això sí, tothom que hi estigui interessat, ha d’inscriure’s a través del web d’Estimem Lloret. Tota la informació s’anirà actualitzant aquests dies a través del perfil d’Instagram de l’entitat (@estimemlloret).

spot_img

El + Vist