20.1 C
Lloret de Mar
Caminada a Sant Pere del Bosc 2019 (Xino-Xano)

Torna la caminada a Sant Pere del Bosc del Xino-Xano, amb botifarrada popular

Per evitar aglomeracions no es faran la missa, la cantada del Cor Alba de Prima ni l'audició de sardanes. La sortida serà diumenge, a les 9 hores, des de la Plaça de la Vila.

Caminada a Sant Pere del Bosc 2019 (Xino-Xano)

Darreres Notícies

Aquest diumenge el Xino-Xano organitza la popular marxa a Sant Pere del Bosc.

Després que l’any passat s’hagués de suspendre per la pandèmia, aquest diumenge torna una de les activitats més antigues del Xino-Xano, que organitza cada any per donar el tret de sortida als actes de la Festa Major de Sant Romà.

Tot i així, es farà amb certes limitacions, de manera que només es pujarà caminant i es repartirà esmorzar. Per evitar aglomeracions, s’eliminen les sardanes i la missa.

“Tornem gairebé als orígens, perquè serà un format reduït, només farem la marxa l’esmorzar; no hi haurà sardanes ni accés a l’ermita ni cor ni missa”

Carles Carbonell

El tret de sortida es donarà a les nou del matí des de la plaça de la Vila i, com és habitual, la marxa passarà pel camí vell fins arribar a Sant Pere del Bosc.

“Hi ha un tros que, personalment, crec que és dels camins més macos de Lloret i com que ha plogut la riera baixarà amb aigua i pot ser molt maco”

Carles Carbonell

Carles Carbonell anima tothom a participar a la marxa, ja que si, finalment s’acaba construint la prolongació de l’autopista C-32, el paisatge canviarà completament. De fet, durant el camí es veuen alguns dels desperfectes que van ocasionar els treballs previs que es van dur a terme fa un temps.

“Pel camí es veuen els treballs previs que havien fet i on hi ha els camps d’en Jordi Austrich l’autopista també ha de passar pel mig… Realment el passatge canviaria un 100%”

Carles Carbonell

Per participar a la marxa a Sant Pere del Bosc no cal fer inscripció prèvia, però les persones que vulguin gaudir de la botifarrada hauran de fer un donatiu de 4 euros.

spot_img

El + Vist