23 C
Lloret de Mar
Els protagonistes de la visita

Torna la visita guiada teatralitzada a Can Font durant tot el mes de juny

Es farà cada divendres en català i cada dissabte en castellà. Sempre a les 21 hores.

Els protagonistes de la visita

Darreres Notícies

Lloret de Mar recupera la visita teatralitzada a la Casa-Museu de Can Font. L’activitat, que té per títol Memòries del passat, es podrà tornar a veure aquest mes de juny. Serà els divendres, en català, i, com a novetat, els dissabtes, en castellà. Totes les sessions començaran a les nou de la nit.

La visita convida el públic a descobrir les diferents estances de la casa indiana. Al llarg del recorregut, apareixen diversos personatges que expliquen la història de l’edifici i alguns aspectes de la vida quotidiana dels seus protagonistes, tal com ha explicat la guia de l’activitat, Ana Peña.

La mateixa Ana Peña és qui farà de governanta de la casa, mentre que l’actor lloretenc Joan Romà Ortiz es posarà, de nou, en la pell de Nicolau Font. Els participants es traslladaran a un període comprès entre finals del segle XIX i principis del segle XX.

La directora de Patrimoni Cultural, Anna Fuentes, assegura que és una visita molt divertida i apta per a totes les edats. I afegeix que han decidit repetir-la donat l’èxit que va tenir l’estiu passat. De fet, la casa indiana de Can Font, oberta al públic el novembre del 2016, és un atractiu molt destacat del Patrimoni Cultural lloretenc.

Les entrades per a la visita guiada teatralitzada es poden comprar de manera anticipada al Museu del Mar o al web de Patrimoni Cultural. Les places són limitades i acostumen a quedar plenes. Per als menors de 12 anys, l’entrada és gratuïta.

spot_img

El + Vist