14.3 C
Blanes
La governanta amb Nicolau Font i Maig

Tornen les visites teatralitzades a la casa indiana de Can Font durant tot el setembre

Són unes visites que es fan cada divendres (en català) i cada dissabte (en castellà), a les nou de la nit.

La governanta amb Nicolau Font i Maig

Darreres Notícies

Després de l’èxit obtingut fins ara, aquest mes de setembre s’han reprès les visites teatralitzades a la casa indiana de Can Font. Sota el títol Memòries del passat, es convida el públic a descobrir les diferents estances de la casa, a la vegada que s’explica qui va ser Nicolau Font i Maig.

Els participants es traslladen a un període comprès entre finals del segle XIX i principis del segle XX. Qui rep el públic a la casa són dos personatges: el mateix Nicolau Font i la governanta de la llar, encarnats per Joan Romà Ortiz i Ana Peña.

Ana Peña assegura que és una visita molt divertida i apta per a totes les edats. I afegeix que han decidit repetir-la donat l’èxit que ha tingut en les altres ocasions en què s’ha dut a terme.

Són unes visites que es fan cada divendres i dissabte, a les nou de la nit. La d’avui es fa en català i la de demà, en castellà. Les entrades es poden comprar de manera anticipada al Museu del Mar o al web de Patrimoni Cultural. Les places són limitades i el preu és de 5 euros, excepte els menors de 12 anys, que tenen l’accés gratuït.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist