12.2 C
Lloret de Mar

Tres alternatives per fer front al tall de la línia de tren entre Blanes i Malgrat de Mar

S'estudia crear una línia de bus que connecti Lloret amb algun municipi del Maresme o amb Sils, o bé ampliar la freqüència de bus entre Lloret i Barcelona.

L'estat del pont d'en Pixota després del temporal
L'estat del pont d'en Pixota després del temporal

Darreres Notícies

Arran d’una pregunta de C’s al ple ordinari d’aquest dilluns, l’alcalde Jaume Dulsat ha anunciat que l’Ajuntament estudia, amb la Generalitat, tres possibles alternatives per fer front al fet que la línia de Renfe entre Blanes i Malgrat de Mar estarà tallada almenys sis mesos.

servicios profesionales jimenez

Una de les propostes seria que un bus connecti Lloret directament amb algun municipi del Maresme, que podria ser Santa Susanna per l’accessibilitat de l’estació. La regidora de C’s que ha plantejat la pregunta, Nicole Raets, argumenta que l’estació de Malgrat, que seria la més propera després de Blanes és poc accessible.

Les altres dues propostes que s’estan estudiant passarien per millorar la freqüència de busos entre Lloret i Barcelona o bé per connectar Lloret amb Sils, on hi ha la línia de mitja distància.

L’alcalde responent a la pregunta de C’s, al ple d’aquest dilluns (NRLL)

Abans de prendre cap decisió, l’alcalde recorda que també hi ha de dir la seva RENFE, ja que si es connecta Lloret amb alguna estació, ja sigui del Maresme o la de Sils, caldrà crear un servei nou. A més, també s’estudiarà la possibilitat de crear alguna bonificació per rebaixar el sobrecost.

Aquests dies, l’alcalde està en contacte amb el director general de Transports de la Generalitat, David Saldoni, per prendre una decisió al respecte.

spot_img

El + Vist