14.8 C
Lloret de Mar

El Trofeu Ciutat de Lloret i la competició internacional de tennis sènior portaran a La Selva 150 participants

Provindran de tretze països d'arreu del món i molts s'allotjaran a Lloret de Mar. La competició es disputa al resort de Santa Coloma de Farners.

Presentació de les competicions de tennis
Presentació de les competicions de tennis

Darreres Notícies

El Trofeu Ciutat de Lloret i la competició internacional de tennis sènior es van presentar ahir a Lloret. Són dues competicions de tennis, que convocaran 150 participants del 9 a l’11 de juny al resort situat a Santa Coloma de Farners.

Els participants, que vindran de 13 països diferents -tant d’Europa, com de la Índia, Austràlia, Rússia, Uruguai o els Estats Units- s’allotjaran a Lloret i en altres municipis, segons ha explicat l’organitzador dels esdeveniments, Felix Riba.

La novetat d’enguany és que per primer cop es fan plegades les dues competicions de tennis: una de categoria absoluta i juvenil, que arriba a la 5a edició, i la segona, amb tennistes de fins a 80 anys, que ja fa set anys que es duu a terme. Una altra novetat és que al cap de setmana del 9 a l’11 de juny s’hi afegeix un torneig solidari de pàdel, que destinarà els beneficis a l’ONG Esport Solidari Internacional, que treballa a l’Àfrica. Aquí, s’hi esperen jugadors de tota la comarca.

A la presentació, hi va ser present el delegat territorial de l’Esport a Girona, Josep Pujols, que va destacar que aquestes competicions són un exemple a seguir.

Per la seva banda, l’alcalde, Jaume Dulsat, va assenyalar que aquests tornejos de tenis -organitzats per la Catalunya Tennis Academy i l’Ajuntament de Lloret- permeten sumar sinergies amb el territori.

L’objectiu del Trofeu Ciutat de Lloret i de l’altra competició de tennis és potenciar aquesta activitat esportiva per a joves i grans, i de pas internacionalitzar la comarca de la Selva.

spot_img

El + Vist