23.5 C
Lloret de Mar
Presentació de les competicions de tennis

El Trofeu Ciutat de Lloret i la competició internacional de tennis sènior portaran a La Selva 150 participants

Provindran de tretze països d'arreu del món i molts s'allotjaran a Lloret de Mar. La competició es disputa al resort de Santa Coloma de Farners.

Presentació de les competicions de tennis

Darreres Notícies

El Trofeu Ciutat de Lloret i la competició internacional de tennis sènior es van presentar ahir a Lloret. Són dues competicions de tennis, que convocaran 150 participants del 9 a l’11 de juny al resort situat a Santa Coloma de Farners.

Els participants, que vindran de 13 països diferents -tant d’Europa, com de la Índia, Austràlia, Rússia, Uruguai o els Estats Units- s’allotjaran a Lloret i en altres municipis, segons ha explicat l’organitzador dels esdeveniments, Felix Riba.

La novetat d’enguany és que per primer cop es fan plegades les dues competicions de tennis: una de categoria absoluta i juvenil, que arriba a la 5a edició, i la segona, amb tennistes de fins a 80 anys, que ja fa set anys que es duu a terme. Una altra novetat és que al cap de setmana del 9 a l’11 de juny s’hi afegeix un torneig solidari de pàdel, que destinarà els beneficis a l’ONG Esport Solidari Internacional, que treballa a l’Àfrica. Aquí, s’hi esperen jugadors de tota la comarca.

A la presentació, hi va ser present el delegat territorial de l’Esport a Girona, Josep Pujols, que va destacar que aquestes competicions són un exemple a seguir.

Per la seva banda, l’alcalde, Jaume Dulsat, va assenyalar que aquests tornejos de tenis -organitzats per la Catalunya Tennis Academy i l’Ajuntament de Lloret- permeten sumar sinergies amb el territori.

L’objectiu del Trofeu Ciutat de Lloret i de l’altra competició de tennis és potenciar aquesta activitat esportiva per a joves i grans, i de pas internacionalitzar la comarca de la Selva.

spot_img

El + Vist