10.8 C
Lloret de Mar

Un centenar de persones assisteixen al recital del LEAD en defensa del bosc

Pau Riba, el poeta Joan Vinuesa i els Cantaires del Mar han donat visibilitat a l'acte reivindicatiu.

Pau Riba amb la plataforma Aturem la C-32
Pau Riba amb la plataforma Aturem la C-32

Darreres Notícies

En contra de l’especulació paisatgística però, sobretot, cultural. Aquesta és la principal raó del recital En defensa del bosc, homenatge a les emboscades, que s’ha dut a terme aquest diumenge a la tarda a la plaça de l’Església.

Artistes com el músic Pau Riba, el poeta Joan Vinuesa i els Cantaires del Mar han donat visibilitat a l’acte reivindicatiu, que ha mostrat el rebuig frontal per la tala d’arbres que ha tingut lloc a Sant Pere del Bosc per l’inici de les obres de l’autopista C-32 fins a Lloret.

El públic del recital d’ahir diumenge (LEAD)

L’audició l’ha organitzat el Laboratori d’Expressions Artístiques i Desenvolupament (LEAD). La presidenta, Neus Dalmau, justifica la necessitat de preservar el patrimoni cultural de Sant Pere del Bosc que, segons argumenta, està en seriós perill amb la construcció del nou ramal.

Per la seva part, el poeta barceloní Joan Vinuesa ha remarcat que els humans haurien d’adoptar una especial sensibilització pel medi ambient. Per últim, el músic Pau Riba s’ha mostrat satisfet de participar en una iniciativa en defensa dels boscos.

L’audició ha comptat amb prop d’un centenar de persones entre membres de la plataforma Aturem la C-32 i veïns del municipi, així com turistes encuriosits.

spot_img

El + Vist