16.5 C
Lloret de Mar
Cartell de l'activitat

Una 30a de submarinistes netejaran el fons marí de Fenals i diversos veïns netejaran la platja

L'activitat la impulsar la Joieria Grau, amb la col·laboració de Xatrac, i es convida a tothom que ho vulgui en participar a la neteja terrestre.

Cartell de l'activitat

Darreres Notícies

Neteja a la platja i el fons marí de Fenals, aquest diumenge. L’organitzen la Joieria Grau, amb la col·laboració de l’associació Xatrac, que gestiona la Casa del Mar. El representant de l’entitat, Santi Escartín, explica que l’activitat s’adreça sobretot a submarinistes que trauran totes les deixalles que puguin del fons del mar, però també està oberta a persones que vulguin netejar l’entorn terrestre de la platja.

Una neteja similar es farà a la platja de Blanes, també aquest diumenge, en el marc d’una campanya titulada El mar és una joia. L’objectiu principal és conscienciar sobre l’elevada quantitat de plàstics i altres residus que arriben al mar, ja sigui perquè es llancen allà directament o bé perquè hi arriben per altres vies.

A la neteja al fons marí hi participaran una 30a de submarinistes. En aquest cas, les places ja estan plenes, però sí que hi ha lloc per a la neteja de la platja. Per a les inscripcions, cal visitar el web de la Joieria Grau. L’activitat, que es farà aquest diumenge al matí, de deu a una, es complementarà els dies següents amb tallers per a alumnes i una xerrada a la Biblioteca.

Cartell
spot_img

El + Vist