24.4 C
Lloret de Mar
El fons del mar

Una seixantena de bussejadors participaran a la neteja al fons marí ‘El mar és una joia’

L'organitza la Joieria Grau amb el suport de Xatrac, entre altres. Qui vulgui participar a la neteja terrestre, pot apuntar-se. La cita és diumenge a les 10 hores.

El fons del mar

Darreres Notícies

El mar és una joia. Amb aquest lema, la Joieria Grau impulsa una neteja del fons marí aquest diumenge. De fet, l’activitat s’havia de fer al maig, però es va haver de posposar pel mal temps. Així doncs, aquest diumenge una seixantena de bussejadors es llançaran a l’aigua entre Lloret i Blanes per treure totes les deixalles que puguin.

La iniciativa compta amb el suport de Xatrac. Un dels seus responsables, Santi Escartín, ha explicat que les places s’han omplert molt de pressa i això els fa molt contents. Tot i així, és preocupant que encara hi hagi tantes persones que llancin deixalles de tot tipus al mar o en paratges naturals, sense cap mena de remordiments. En aquest sentit, creu que caldria prendre mesures més dràstiques contra aquestes accions incíviques.

Com dèiem, les places per participar a la neteja al fons marí ja estan plenes, però qui vulgui encara pot apuntar-se a la neteja de la zona terrestre. De brossa, tant a un lloc com a l’altre, n’esperen treure molta i variada.

Des de la Joieria Grau, Carol González, del departament de comunicació, també es mostra molt satisfeta de la bona resposta que ha tingut la crida.

L’Ajuntament també dona suport a la iniciativa. La regidora de Medi Ambient, Marina Nicolàs, anima a tothom a participar en la neteja i destaca que aquestes accions són molt importants per mantenir i cuidar l’entorn natural.

En el cas de Lloret, la convocatòria és, aquest diumenge, a les deu del matí a la Casa del Mar de Fenals. L’activitat es farà de manera paral·lela a la platja de Blanes.

A banda de Xatrac i l’Ajuntament de Lloret, la Joieria Grau també compta amb el suport del club de busseig Mola Mola de Blanes, el club de busseig Unisub Sabadell i la Federació Catalana d’Activitats Subaquàtiques.

spot_img

El + Vist