8.5 C
Lloret de Mar

Valentí Sanjuan participa aquest diumenge a la Gran Fondo Lloret Costa Brava

S’hi esperen uns 550 participants, amb les inscripcions ja tancades.

Darreres Notícies

Lloret serà un dels escenaris de la nova sèrie “Bienvenidos a Edén”, de Netflix

Serà un thriller juvenil protagonitzat per Amaia Abersasturi, Amaia Salamanca, Belinda Pop, Ana Wagener, Guillermo Pfening i Albert Baró.

Miguel Molina, amb l’equip Iron Lynx, guanya les 4 hores de Barcelona

El pilot lloretenc, juntament amb els italians Matteo Cressoni i Rino Mastronardi, va pujar a l’esglaó més alt del podi.

200 persones participen en la campanya de donació de sang a Lloret de Mar

Al Centre Cívic del Rieral, es van registrar 51 donacions i 8 oferiments, mentre que al Teatre, es van fer 116 donacions i 19 oferiments.

L’Institut Rocagrossa organitza una jornada per conèixer la formació professional dual

L’esdeveniment es durà a terme aquest dimarts, al Teatre Municipal, al llarg de tot el matí: de 9h a 13h.

L’escola Immaculada Concepció participa al concurs VideoMAT, amb alumnes de Primària

En aquest certamen, els alumnes posen de manifest aplicacions de les matemàtiques o la seva presència en l’entorn a través de vídeos.

Aquest cap de setmana arriba una cita molt especial pels amants del ciclisme: la Gran Fondo Lloret Costa Brava. L’esdeveniment oferirà als participants una experiència molt atractiva, amb una marxa cicloturista amb el Mediterrani de fons, de la qual ja n’han gaudit exciclistes professionals com Roberto Heras o Miguel Induráin.

Aquesta tercera edició s’havia de disputar el passat mes d’abril, però la situació provocada per la pandèmia ho va impedir i es va organitzar una marxa virtual. Ara, es podrà dur a terme de manera presencial amb participants destacats com el youtuber esportiu Valentí Sanjuan, que entrena a la vila i des de fa tres anys col·labora amb Lloret Turisme.

S’hi esperen uns 550 participants, amb les inscripcions ja tancades.
La regidora d’Esports, Anna García-Castany, apunta que la Gran Fondo “es presenta amb moltes ganes, es tracta d’una prova consolidada, de renom”.

La cita comptarà amb dues distàncies. La més exigent, de 160 quilòmetres, amb set ports de muntanya, i una de més assequible, de 90 quilòmetres, entre Tossa de Mar i Sant Feliu de Guíxols.

Cartell de la prova Gran Fondo
Cartell de la prova Gran Fondo.

La tercera edició de la Gran Fondo Lloret Costa Brava arriba aquest diumenge. La sortida, esglaonada i en grups, es farà a les 8 hores, des del Passeig Agustí Font.

- Publicitat -

El + Vist

Lloret impulsa un Pla de Sostenibilitat Turística per als propers 4 anys

L’alcalde, Jaume Dulsat, ha explicat que es tracta d’un projecte pioner, transversal, interdisciplinari i integrador, que té en compte tots els aspectes de Lloret de Mar, “com a destinació turística i també com a ciutat”.