16.6 C
Lloret de Mar

Visites guiades gratuïtes per commemorar el Dia Internacional dels Museus i el Dia Marítim Europeu

Demà dijous es podran visitar el Museu del Mar, Es Tint i Can Saragossa. Dissabte, en canvi, es farà visita guiada nocturna al Museu del Mar, amb una cantada d'havaneres a la terrassa.

El Museu del Mar, aquest matí
El Museu del Mar, aquest matí

Darreres Notícies

Lloret de Mar se suma al Dia Internacional dels Museus, que se celebra demà dijous. Així doncs, hi haurà portes obertes a Can Saragossa, al Museu del Mar i a Es Tint i es faran visites guiades gratuïtes als tres equipaments (Museu del Mar i Es Tint a les 12.00 i a les 18.00 hores i Can Saragossa a les 10.30 hores). El regidor de Cultura, Albert Robert, creu que és una molt bona manera de donar a conèixer el patromini local.

De cara a dissabte, Dia Marítim Europeu, es tornarà a fer una visita guiada al Museu del Mar, però en aquest cas serà nocturna, a partir de les nou de la nit, i es complementarà amb una cantada d’havaneres a la terrassa del museu, amb les peces Marina i Bella Dolores.

Cal tenir en compte que les places per a les visites guiades són limitades i solen omplir-se. Per això, l’Ajuntament recomana inscripció prèvia, que es pot fer al Museu del Mar o al web de patrimoni.lloret.cat.

D’altra banda, el regidor de Cultura ha valorat la temporada de l’Espai Off, que es va tancar divendres passat amb la representació de Les dones sàvies. La iniciativa ha tornat a exhaurir les entrades en tots els espectacles, amb un total de 250 espectadors.

I parlant de teatre, aquest divendres hi ha una funció especial: els lloretencs Marc Bertran i Joan Romà Ortiz oferiran l’obra El Muntaplats, de Harold Pinter. Serà a les nou de la nit al teatre municipal. Les entrades valen deu euros i es poden comprar pels canals habituals.

spot_img

El + Vist