24.1 C
Lloret de Mar
Algunes de les atraccions del Water World.

Water World obre les portes avui a Lloret i mira la temporada amb ‘optimisme’

L'empresa anunciar una inversió de 4 milions d'euros per ampliar el parc aquàtic.

Algunes de les atraccions del Water World.

Darreres Notícies

Water World obre avui les portes després d’anunciar que invertirà quatre milions d’euros per ampliar el parc aquàtic a Lloret. En concret, hi ha la intenció d’incorporar dues zones noves: una enfocada al públic familiar i l’altre als visitants més atrevits, on hi haurà ubicada una atracció considerada “emblemàtica”, de la qual encara no se’n donen més detalls. Les obres, però, no es preveuen que comencin fins d’aquí a dos anys.

- Publicitat -

Abans de la pandèmia, el grup gironí Parcs Aquàtics de la Costa Brava (propietari també de l’Aqua Diver de Platja d’Aro) va adquirir una finca de 8.000 metres quadrats. Segons la companyia, el terreny està qualificat al POUM com a zona rústica verda, qualificació que s’ha de modificar per tal de poder-hi edificar. En aquest sentit, l’Ajuntament de Lloret ha afirmat que els tràmits per realitzar aquesta modificació estan en marxa, segons apunta el Diari de Girona.

Amb aquesta ampliació, Water World vol fer un salt de qualitat. Els nous tobogans de l’atracció seran adquirits a l’empresa canadenca ProSlide Technology, especialitzada en atraccions aquàtiques, la qual abasteix Disney.

De moment, l’objectiu del grup és tornar, a poc a poc, als números de visites que tenien abans de la pandèmia, després d’una temporada en què la facturació va caure més d’un 60% respecte els números del 2019. El director del parc, Julià López-Arenas, és “optimista” de cara a aquesta temporada, en què “no serà com la del 2020, que va ser catastròfica, però ens anirem apropant a la del 2019”. Esperem “públic català i de proximitat” al llarg de l’estiu.

El parc aquàtic Water World obre les portes aquest divendres i inaugura així la temporada del 2021. Es va inaugurar l’any 1985, té una extensió de 140.000 metres quadrats i una 30a d’atraccions en marxa.

spot_img

El + Vist