Dijous, 25 febrer 2021
9.4 C
Lloret de Mar
Extraescolar de robòtica (Edukative).

El Procicat manté les restriccions, però obre les extraescolars a infantil i primària

El gruix de les restriccions actuals es manté fins al 28 de febrer. Les noves mesures entren en vigor el proper dilluns.

Extraescolar de robòtica (Edukative).

Darreres Notícies

Emilce Prida, Laia Urpí i Adriana Daniela Dan, guanyadores del concurs de fotografia comunitària

La primera imatge mostra El Puntet, des de lluny, en blanc i negre; la segona, una posta de sol des de Can Xardó; i la tercera, el detall d'una flor lila.

L’Obreria organitzarà dos Balls de Plaça el 24 de juliol, perquè també puguin ballar les Obreres del 2020

Ho ha anunciat l'Obrer Major coincidint amb la celebració de l'Aplec dels Perdons aquest proper diumenge, que es farà només amb els actes litúrgics.

El CDA ha pogut atendre l’increment d’usuaris, que s’han triplicat per la pandèmia

De moment, el Centre de Distribució d'Aliments segueix funcionant al Pavelló Municipal d'Esports, però ja queda poc per traslladar-lo al centre del municipi.

Força Lloret demana que es convoqui una nova convocatòria per sol·licitar beques menjador

La formació critica la "mala gestió" que s'ha fet d'aquestes ajudes i reclama, també, que es paguin amb retroactivitat des de l'octubre. L'Ajuntament assegura que ho està estudiant.

Meraki Films roda el seu nou curtmetratge al Puntet durant tot un cap de setmana

Una vintena de persones especialistes en tots els àmbits han col·laborar en fer realitat el curt 'MOLLY. The Strange Life of A Contemporary Artist', de Greoor Macoli.

El Procicat s’ha volgut esperar unes hores per anunciar una “certa flexibilització, molt limitada”, de les restriccions anti-Covid vigents a Catalunya, a partir de dilluns 22 de febrer.

Aquesta decisió, en principi, s’havia de prendre aquest dijous però s’ha ajornat fins aquest divendres, per acabar de valorar les dades epidemiològiques.

Després d’analitzar la situació, els membres del Procicat han decidit mantenir el gran gruix de les restriccions i només hi ha tres novetats:

  • Poden tornar totes les extraescolars, però només a infantil i primària. Pel que fa a la resta de grups d’edat només estan autoritzades les que es fan dins del grup bombolla als centres escolars, com passava fins ara.
  • Els caus, esplais i agrupaments escoltes també es poden reprendre.
  • L’esport federat podrà fer els entrenaments habituals i no limitats, com fins ara: “S’equipara l’esport federat i els consells esportius pel que fa a poder entrenar amb més de 6 persones i participar en les competicions permeses.”

Les modificacions, amb vigència fins al 28 de febrer, s’han explicat en un comunicat en què s’especifica que la resta de sectors, com el comerç o la restauració, continuen igual.

Alba Vergés ha anunciat avui les noves mesures, des de Salt (324.cat).

Sí que s’aclareix que el circ es considera un esdeveniment cultural i, per tant, queda subjecte a les mateixes limitacions: aforament del 50%, sempre que no se sobrepassin les 1.000 persones, si és a l’exterior o en un espai ben ventilat. Ara, el confinament que s’ha de respectar per assistir-hi és el comarcal.

Les dades epidemiològiques de les últimes hores a Catalunya demostren que continuen baixant els indicadors i la pressió assistencial. Ara mateix hi ha 2.026 persones ingressades per Covid als hospitals, una norantena menys que ahir. També baixa la pressió a les UCI, i ara hi ha ingressats 613 pacients greus.

dos hospitals de la corpo

El nombre total de pacients positius per coronavirus ingressats als centres de la Corporació de Salut del Maresme i la Selva és de 52 persones, 7 menys que dilluns 15 de febrer. Actualment hi ha 14 persones a l’Hospital de Calella, 23 al sociosanitari de Calella i 15 a l’Hospital de Blanes.

Pel que fa a l’Hospital Sociosanitari de Lloret de Mar ja no hi ha cap pacient positiu per coronavirus, després que es practiqués el test ELISA als pacients positius per conèixer la seva immunitat davant la malaltia i tots hagin generat anticossos. Per tant, torna a ser un centre verd.

- Publicitat -

El + Vist

L’Escola de Gimnàstica Rítmica Lloret participarà en dos torneigs virtuals

Les noies d’individuals de base participaran al torneig del club Rítmica Vilablareix aquest dimecres; el conjunt infantil absolut participarà a un torneig de la Federació Basca de Rítmica de cara a divendres.

L’Iron, d’un any i mig, l’última incorporació de la Unitat Canina de la policia

Ara mateix la formen 4 gossos: tres femelles –la Maya, Mia i Luna- a les quals s’hi ha sumat l’Iron. La seva propietària el va recollir d’una protectora quan era ben petit.

La vacunació a persones amb gran dependència comença aquest dimarts al CAP del Rieral

Des de l’atenció primària es contactarà via telefònica amb aquests usuaris per saber si volen rebre la vacuna. Un cop donin la seva conformitat, se’ls programarà per a la vacunació als diferents centres.