6.4 C
Lloret de Mar

100 drons dibuixaran figures a l’aire cada divendres d’estiu en el Lloret Drone Festival

És una de les novetats més destacades d'aquesta temporada, en què l'Ajunatment també ofereix a tothom la possibilitat de fer-se la prova PCR o el test d'antígens de manera fàcil i econòmica.

Una figura feta amb un dron (Nació Digital)
Una figura feta amb un dron (Nació Digital)

Darreres Notícies

Neix el Lloret Drone Festival. Es tracta d’un espectacle únic a l’Estat espanyol que es farà cada divendres a la nit, els mesos de juliol i agost. L’alcalde, Jaume Dulsat, creu que serà un espectacle molt innovador que cridarà l’atenció dels visitants.

“Serà un xou molt espectacular i molt diferent; a més, aixecarem 100 drons cada divendres i donar-li aquesta continuïtat farà un efecte crida”

Jaume Dulsat

L’alcalde apunta que es tracta d’un muntatge molt espectacular i també sostenible. Si s’aconsegueix l’objectiu de generar activitat econòmica a la destinació, la porta està oberta a repetir l’experiència en properes temporades.  

“Que generi negoci a tots a tots els sectors, a la vegada que és un model sostenible i, per tant, si té èxit creiem que podrà tenir continuïtat en el temps”

Jaume Dulsat

Aquesta és una de les novetats més destacades per aquesta temporada. L’altra és la possibilitat de fer-se la prova PCR de manera fàcil i econòmica. Amb l’objectiu de posar les coses fàcils als visitants que hagin de fer-se el test, l’Ajuntament i el gremi d’hotelers ofereixen un servei que permetrà fer-se aquesta prova o bé el test d’antígens.

És la primera destinació en oferir aquest servei, que estarà disponible de dilluns a dissabte, a un preu molt econòmic: la PCR per 52 euros (i el resultat es tindrà la mateixa tarda) i els antígens, 20 euros (i els resultats es tindran al cap de deu minuts). Cal remarcar que el servei s’adreça als turistes, però també està obert als veïns de la vila que ho vulguin.

L’alcalde, Jaume Dulsat, creu que és una molt bona iniciativa. “És una fita i no tant per ser els primers, sinó per poder oferir un servei molt ràpid i diferencial que pugui fer sentir molt còmodes els clients”, afirma.

Només cal adreçar-se a les pistes d’atletisme sense necessitat de reservar cita prèvia. L’horari és de dos quarts de nou a dos quarts d’onze, excepte el dissabte, que es tanca a dos quarts de deu. Les proves també es podran fer per a grans grups, tot i que en aquest cas sí que caldrà fer reserva prèvia.

Jaume Dulsat també ha explicat que aquest any no caldrà dividir la platja en zones per col·lectius, però sí que hi haurà una quarantena de professionals controlant que es compleixin totes les mesures. A més, al llarg de tot l’estiu es duran a terme un bon gruix d’activitats i espectacles a l’aire lliure, que s’aniran revelant les properes setmanes.

Per a Jaume Dulsat és difícil fer previsions sobre com anirà la temporada turística, però està convençut que serà molt més bona que la de l’estiu passat.

spot_img

El + Vist