Dijous, 25 febrer 2021
9.1 C
Lloret de Mar
L'acte reivindicatiu del març

100 setmanes reclamant la llibertat de les preses i els presos

L'efemèride coincideix amb la vigília de l'1 d'octubre i es commemoraran totes dues coses, a les 19.30 a la plaça de l'Església.

L'acte reivindicatiu del març

Darreres Notícies

Emilce Prida, Laia Urpí i Adriana Daniela Dan, guanyadores del concurs de fotografia comunitària

La primera imatge mostra El Puntet, des de lluny, en blanc i negre; la segona, una posta de sol des de Can Xardó; i la tercera, el detall d'una flor lila.

L’Obreria organitzarà dos Balls de Plaça el 24 de juliol, perquè també puguin ballar les Obreres del 2020

Ho ha anunciat l'Obrer Major coincidint amb la celebració de l'Aplec dels Perdons aquest proper diumenge, que es farà només amb els actes litúrgics.

El CDA ha pogut atendre l’increment d’usuaris, que s’han triplicat per la pandèmia

De moment, el Centre de Distribució d'Aliments segueix funcionant al Pavelló Municipal d'Esports, però ja queda poc per traslladar-lo al centre del municipi.

Força Lloret demana que es convoqui una nova convocatòria per sol·licitar beques menjador

La formació critica la "mala gestió" que s'ha fet d'aquestes ajudes i reclama, també, que es paguin amb retroactivitat des de l'octubre. L'Ajuntament assegura que ho està estudiant.

Meraki Films roda el seu nou curtmetratge al Puntet durant tot un cap de setmana

Una vintena de persones especialistes en tots els àmbits han col·laborar en fer realitat el curt 'MOLLY. The Strange Life of A Contemporary Artist', de Greoor Macoli.

Avui fa exactament 100 setmanes que un grup de veïns de Lloret es concentra cada dimecres al vespre a la plaça de l’Església per reclamar la llibertat de les preses i els presos polítics, i també de les persones exiliades.

La represetant d’Òmnium a la Selva marítima, Gràcia Ferrer, recorda que l’efemèride coincideix amb la vigília de l’1 d’octubre, i amb la Taula per la República han decidit commemorar les dues coses.

1 octubre 2017 referendum NRLL 1
Referèndum de l’1 d’octubre del 2017 a Lloret (NRLL)

La situació de pandèmia impedeix fer una commemoració tal com voldrien els organitzadors, però Gràcia Ferrer creu que igualment és necessari sortir al carrer en una data tan assenyalada. Això sí, es demana a tothom que compleixi totes les mesures per la Covid-19.

Des del 26 d’octubre del 2018, un grup de veïns de Lloret ha reivindicat la llibertat dels presos, preses, exiliats i exiliades, cada setmana, sense descans.

La convocatòria per aquest vespre és a dos quarts de vuit a la plaça de l’Església, on es farà una encesa de torxes.

- Publicitat -

El + Vist

L’Escola de Gimnàstica Rítmica Lloret participarà en dos torneigs virtuals

Les noies d’individuals de base participaran al torneig del club Rítmica Vilablareix aquest dimecres; el conjunt infantil absolut participarà a un torneig de la Federació Basca de Rítmica de cara a divendres.

L’Iron, d’un any i mig, l’última incorporació de la Unitat Canina de la policia

Ara mateix la formen 4 gossos: tres femelles –la Maya, Mia i Luna- a les quals s’hi ha sumat l’Iron. La seva propietària el va recollir d’una protectora quan era ben petit.

La vacunació a persones amb gran dependència comença aquest dimarts al CAP del Rieral

Des de l’atenció primària es contactarà via telefònica amb aquests usuaris per saber si volen rebre la vacuna. Un cop donin la seva conformitat, se’ls programarà per a la vacunació als diferents centres.