27 C
Lloret de Mar
Museu del Mar

Visita guiada i vermut, al Museu del Mar

L'Ajuntament impulsa la visita "Vermut al Museu" a partir d'aquest cap de setmana i es farà cada diumenge a les 12 hores, fins al 29 de novembre.

Museu del Mar

Darreres Notícies

Vermut al Museu és el nom de les noves visites guiades que s’ofereixen al Museu del Mar. Comencen aquest cap de setmana i es faran cada diumenge al migdia fins al 29 de novembre.

El regidor de Patrimoni Cultural, Xavi Flores, explica que la idea és fer la visita guiada habitual i acabar amb un vermut a la terrassa del Museu. Per tant, els visitants coneixeran una part destacada de la història de Lloret i descobriran com el mar i la platja han marcat la història del municipi al llarg dels segles.

vermut al museu
El cartell de la visita

El regidor argumenta que han decidit impulsar aquestes visites per captar l’atenció del públic, ja que amb la pandèmia els equipaments tancats han disminuït moltíssim el nombre de visitants.

Les places es limiten a 15 persones per la situació de pandèmia i el vermut serà personalitzat, a l’aire lliure i seguint totes les mesures de seguretat per la Covid-19. Les reserves es poden fer contactant amb el Museu del Mar al telèfon 972 36 44 54 o bé a través del web de Patrimoni Cultural.

spot_img

El + Vist