21.5 C
Lloret de Mar
El Museu del Mar, des de fora.

125 persones gaudeixen a Lloret del Dia Internacional dels Museus

Van aprofitar les jornades de portes obertes al Museu del Mar i a Can Saragossa, a més d'una visita guiada gratuïta.

El Museu del Mar, des de fora.

Darreres Notícies

Lloret de Mar s’ha sumat aquest passat cap de setmana al Dia Internacional dels Museus amb 125 persones. Van ser els assistents a les jornades de portes obertes, tant dissabte com diumenge, a Can Saragossa, el Museu del Mar i Es Tint, i també a la visita guiada gratuïta al Museu del Mar.

El regidor de Patrimoni Cultural, Xavi Flores, valora la dada en termes positius. Assenyala que la majoria de persones han estat de Lloret i en menor mesura de les proximitats. Afegeix que la celebració s’ha tancat avui amb un parell de visites als jardins de Santa Clotilde amb usuaris de la residència Continental.

Jardins de Santa Clotilde
Jardins de Santa Clotilde

Lloret se suma cada any a la iniciativa. El Dia Internacional dels Museus pretén apropar aquests espais culturals a la població, amb una oferta atractiva amb diverses activitats. L’objectiu principal és sensibilitzar els seus visitants i la resta de la ciutadania de la importància que tenen els museus en el desenvolupament de la societat.

Cal recordar que els lloretencs disposen d’un carnet que els permet visitar sempre tots els equipaments culturals de la vila de forma gratuïta. Actualment ja hi ha expedits més de 3.000 carnets del Museu Obert de Lloret (MOLL).

spot_img

El + Vist