3.7 C
Lloret de Mar
Presentació del carnet, ahir dilluns

L’Ajuntament crea un carnet perquè els veïns de Lloret puguin visitar gratuïtament el MOLL

De moment, el carnet només permet l’accés, però l’Ajuntament estudia la possibilitat de crear algunes visites guiades exclusives per als usuaris del carnet.

Presentació del carnet, ahir dilluns

Darreres Notícies

Els veïns de Lloret de Mar podran gaudir gratuïtament dels equipaments del MOLL (Museu Obert de Lloret). L’Ajuntament ha creat un carnet per acostar el patrimoni cultural als ciutadans.

L’alcalde, Jaume Dulsat, destaca que es vol potenciar el vincle entre els ciutadans i el patrimoni cultural de la vila, que qualifica de ric i variat.

Xavi Flores, avui als estudis de la ràdio parlant del carnet (NRLL)

El Museu Obert de Lloret va rebre, durant el 2019, unes 154.000 visites, xifra que suposa un augment del 5% respecte a l’any anterior. Són dades que posen de relleu la importància de crear aquest carnet, segons el regidor de Patrimoni Cultural, Xavi Flores, que explica que encara hi ha molts veïns que no coneixen els equipaments culturals de la vila.

El Patrimoni Cultural que es podrà visitar gratuïtament són els Jardins de Santa Clotilde, el Museu del Mar, Can Saragossa, Turó Rodó, Puig de Castellet i Castell de Sant Joan. El regidor explica que queda exclosa la casa indiana de Can Font perquè només es pot visitar amb guia.

De moment, el carnet només permet l’accés als equipaments esmentats, tot i que l’Ajuntament està estudiant la possibilitat de crear algunes visites guiades exclusives per als usuaris del carnet.

El nou carnet per visitar el MOLL (NRLL)

Un carnet que pot ser físic o virtual. En el primer cas, es podrà aconseguir de manera presencial a les oficines de Patrimoni Cultural, a Can Saragossa. En el segon cas, aviat estarà operativa la possibilitat de descarregar-se’l a través de l’aplicació Lloret Smart.

L’únic requisit és estar empadronat a Lloret. Respecte a la vigència, es renovarà automàticament amb les dades del padró municipal.

spot_img

El + Vist