13.9 C
Lloret de Mar
Presentació del carnet, ahir dilluns

L’Ajuntament crea un carnet perquè els veïns de Lloret puguin visitar gratuïtament el MOLL

De moment, el carnet només permet l’accés, però l’Ajuntament estudia la possibilitat de crear algunes visites guiades exclusives per als usuaris del carnet.

Presentació del carnet, ahir dilluns

Darreres Notícies

Què es pot fer i què no a partir de diumenge, sense toc de queda ni estat d’alarma

Les mesures aprovades entraran en vigor aquest 9 de maig, quan decaigui l'estat d'alarma, i s'aplicaran durant quinze dies.

‘El inocente’, rodada en part a Lloret, número 1 de Netflix

A la vila es van enregistrar unes escenes a la plaça del Carme, al passeig marítim i l'interior del restaurant Orient Express, entre altres localitzacions.

Yagi Color, la nova aventura empresarial de dos empresaris turístics de Lloret

La Cristina Marcos i en Ryan Algar engeguen aquest projecte, després que la crisi per la Covid hagi reduït el rendiment dels seus negocis del sector del turisme.

Lloret de Mar es promociona als mercats europeus amb accions en format virtual

Durant les últimes setmanes Lloret Turisme ha participat en jornades professionals i sessions de treball amb professionals de Polònia, Bèlgica i Espanya.

L’alumna Meghna Nihalani (Coll i Rodès), al quadre d’honor de les Olimpíades d’Economia

Estudia Segon de Batxillerat i ha estat la desena classificada, en entrar al top 10 d’un total de 63 participants de Catalunya.

Els veïns de Lloret de Mar podran gaudir gratuïtament dels equipaments del MOLL (Museu Obert de Lloret). L’Ajuntament ha creat un carnet per acostar el patrimoni cultural als ciutadans.

L’alcalde, Jaume Dulsat, destaca que es vol potenciar el vincle entre els ciutadans i el patrimoni cultural de la vila, que qualifica de ric i variat.

Xavi Flores, avui als estudis de la ràdio parlant del carnet (NRLL)

El Museu Obert de Lloret va rebre, durant el 2019, unes 154.000 visites, xifra que suposa un augment del 5% respecte a l’any anterior. Són dades que posen de relleu la importància de crear aquest carnet, segons el regidor de Patrimoni Cultural, Xavi Flores, que explica que encara hi ha molts veïns que no coneixen els equipaments culturals de la vila.

El Patrimoni Cultural que es podrà visitar gratuïtament són els Jardins de Santa Clotilde, el Museu del Mar, Can Saragossa, Turó Rodó, Puig de Castellet i Castell de Sant Joan. El regidor explica que queda exclosa la casa indiana de Can Font perquè només es pot visitar amb guia.

De moment, el carnet només permet l’accés als equipaments esmentats, tot i que l’Ajuntament està estudiant la possibilitat de crear algunes visites guiades exclusives per als usuaris del carnet.

El nou carnet per visitar el MOLL (NRLL)

Un carnet que pot ser físic o virtual. En el primer cas, es podrà aconseguir de manera presencial a les oficines de Patrimoni Cultural, a Can Saragossa. En el segon cas, aviat estarà operativa la possibilitat de descarregar-se’l a través de l’aplicació Lloret Smart.

L’únic requisit és estar empadronat a Lloret. Respecte a la vigència, es renovarà automàticament amb les dades del padró municipal.

- Publicitat -

El + Vist

Miguel Molina (Ferrari) fa podi a Bèlgica, a la primera cursa del Campionat del Món de Resistència

El pilot lloretenc, amb el brasiler Daniel Serra com a nou company d’equip, ha iniciat una nova temporada en aquesta categoria, després de la victòria que va obtenir fa dues setmanes en les 4 hores de Barcelona.