10.7 C
Lloret de Mar

Els alumnes que marxen d’Erasmus amb els cicles formatius del Rocagrossa recomanen l’experiència

Alguns alumnes han passat unes setmanes d'estiu a Holanda, mentre que altres són ara a Itàlia.

Alguns dels alumnes d'Erasmus a Holanda
Alguns dels alumnes d'Erasmus a Holanda

Darreres Notícies

Treballar a l’estranger, viure sol, aprendre un altre idioma, sortir de la zona de confort i créixer com a persona. Són alguns dels objectius dels estudis d’Erasmus que han dut a terme diversos estudiants dels cicles formatius de l’Institut Rocagrossa. Alguns ja han tornat i valoren l’experiència de manera molt positiva, mentre d’altres, que encara hi són, asseguren que ho estan gaudint molt.

servicios profesionales jimenez

Un dels alumnes que ja ha tornat és l’Héctor Tamames, que estudia un cicle formatiu d’educació i animació socioesportiva i que ha passat l’estiu a Holanda. Assegura que l’experiència ha estat molt enriquidora i l’ha ajudat a ser una persona més autònoma.

“L’experiència és molt enriquidora, és una primera presa de contacte amb una feina i amb l’autonomia de viure sol, a més em va ajudar a practicar l’idioma anglès”

Héctor Tamames

D’altra banda, el 12 de setembre van iniciar l’Erasmus diversos estudiants dels cicles de grau superior. Un és Luca Savelkoul, que es troba a Itàlia i que assegura que des del primer dia han estat molt ben acollits.

“Em va semblar molt interessant i estem molt contents de gaudir de l’experiència, hem estat molt ben acollits i estem treballant en un Beach Club”

Luca Savelkoul

Qui també es troba a Itàlia és Kautar El Khalifi, que creu que és una experiència que val la pena viure.

“Estem a Itàlia per dos mesos, l’experiència de moment és un 10, fem esport, estudiem italià i ho valorem molt positivament”

Kautar El Khalifi

Els alumnes de grau superior que es troben ara mateix a Itàlia estaran d’Erasmus al llarg de dos mesos. Tots els participants coincideixen en la importància de viure aquest tipus d’experiències i ho recomanen a tots els alumnes que tinguin dubtes en fer un Erasmus. 

spot_img

El + Vist