11.7 C
Lloret de Mar

13 associacions de Lloret signen un manifest de rebuig a rebre els residus de Solius

L'Ajuntament confirma la seva negativa i obliga l'Agència Catalana de Residus a buscar una alternativa.

-

A partir d’aquest dilluns havien de venir dos camions diaris de Solius a abocar els residus a l’abocador municipal de Lloret de Mar. Però aquesta situació no es dona arran de la negativa de l’Ajuntament.

Aquest dilluns també ha estat el dia escollit per 13 associacions veïnals i ciutadanes per signar formalment el manifest contrari a què Solius hi porti les deixalles. Les entitats -Roca Grossa, Lloret de Dalt, Mas Romeu, El Rieral, el Molí, Mas Vilà, Can Ribalaigua, el Nucli Antic, Mas Baell, Can Carbó, Fenals – Santa Clotilde, Condado del Jaruco i SOS Lloret- també demanen la clausura i restauració de l’equipament.

L’Ajuntament no atorga l’autorització a l’Agència Catalana de Residus de derivar fins a Lloret 10.000 tones de deixalles procedents de l’abocador de Solius, clausurat des d’aquesta setmana.

De moment, les deixalles que havien de venir fins a Lloret es deriven a Vacarisses. Les 13 associacions esperen sumar més entitats al rebuig de rebre els residus de Solius i esperen reunir-se ben aviat amb l’Ajuntament.

Trucades que et fan sentir únic i especial

Com viuen els 'Poetes de guàrdia' aquesta iniciativa, amb la qual Lloret de Mar se suma al Dia Mundial de la Poesia.

Avui s’ha reobert l’aparcament de Sa Caleta

L'equipament funcionarà fins a l'1 de novembre com a aparcament municipal.

Uns alumnes del Coll i Rodés construeixen un satèl-lit a petita escala

L'equip, anomenat LloretSat, es presenta a una competició de l'Agència Espacial Europea.
- Publicitat -