Diumenge, 7 març 2021
12.2 C
Lloret de Mar
Un dels establiments amb el certificat

13 establiments de Lloret de Mar ja compten amb el certificat d’espai Sense Gluten

El certificat l’atorga l’associació Celíacs Catalunya, que treballa per oferir un servei sense gluten a la ciutadania, avalant el rigor en els processos d'elaboració i la consciència dels treballadors.

Un dels establiments amb el certificat

Darreres Notícies

Jenn Díaz (ERC) reinvindica l’entrada massiva de les dones a la presa de decisions

Amb la mirada posada al 8M, l'escriptora i diputada ha presentat el seu llibre 'Dona i poder' aquest dissabte a Can Gallissà.

Més de 600 atletes, al control federat de La Sansi a Lloret

La prova s'ha fet aquest dissabte amb la presència destacada del mediàtic Àlex Roca, que corre amb paràlisi cerebral, i del lloretencs Jonathan Romeo, entre altres.

Dulsat tem que el repartiment de les ajudes es converteixi en “cafè per a tothom”

Ha estat en l'acte 'Nous paradigmes competitius en les destinacions de sol i platja', organitzat aquest dijous per la patronal turística Exceltur.

La restauració pot obrir fins a les 17h a partir el proper dilluns

L’alcalde de Lloret dona la benvinguda a les noves mesures i amb la mirada posada ja a l’estiu assegura que "ara hi ha molt en joc".

L’equip del videoclip ‘No calles’ està format sobretot per dones joves de Lloret

El projecte, que busca conscienciar en contra de la violència masclista, s'estrena aquest dissabte (19h) al Teatre de Lloret de Mar.

13 establiments de Lloret de Mar ja compten amb l’acreditació d’espai Sense Gluten, quan fa un any i mig només n’hi havia un. El certificat l’atorga l’associació Celíacs Catalunya, que treballa per oferir un servei sense gluten a la ciutadania, avalant el rigor en els processos d’elaboració i la consciència dels treballadors.

Des de l’entitat valoren de manera molt positiva que en una destinació turística com Lloret cada cop siguin més els locals que apostin per oferir aliments aptes per a celíacs. I és que amb aquests certificats controlen que es compleixin totes les mesures necessàries perquè el producte final que ingereix el client no contingui cap traça de gluten.

Cristóbal Pérez, membre del departament tècnic de l’Associació Celíacs Catalunya, remarca que les persones celíaques poden ingerir una quantitat molt baixa de gluten, gairebé nul•la. Per això és tan important que el control sigui estricte. El fet de comptar amb el certificat de l’associació Celíacs Catalunya dona confiança a la clientela.

Segons l’entitat, la població cada cop està més conscienciada sobre la celiaquia i per això els establiments cada cop més intenten oferir aliments aptes per al col•lectiu, sobretot els nous locals.

Des de Lloret Turisme també fan una valoració molt bona d’aquesta aposta i asseguren que cada cop hi ha més establiments de la destinació interessats.

De moment, els establiments adherits sumen 5.000 places hoteleres. En concret, dels tretze, nou són hotels: l’Olympic Garden, l’Olympic Palace, l’Oympic Park i l’Olympic Suites (de la cadena Evenia), el Xaine Park, l’Anabel, l’Aquarium, el Miratge i l’Oasis Park. També hi ha les tres cafeteries de la cadena PdePa, al centre de Lloret, a Fenals i al Rieral. A més, el parc temàtic Gnomo Park també té l’Acreditació Sense Gluten.

La iniciativa s’engloba en el conveni entre Lloret Turisme i la Fundació Alícia per promoure la gastronomia al municipi i que compta amb una línia estratègica basada en la gastronomia saludable.

- Publicitat -

El + Vist

El govern assegura que les escoles apliquen correctament els protocols de ventilació

El ple ha aprovat una moció de Cs amb una esmena a la totalitat del govern per recordar a les direccions de les escoles la importància de seguir les orientacions de ventilació de la Generalitat.

Bernat Ribera accedeix per primera vegada a les semifinals d’una Copa d’Europa d’snowboard cross

El lloretenc va competir amb doble cita a Àustria: dissabte, va ser setzè, mentre que diumenge va acabar en el setè lloc.

Els treballs del camí de ronda entre Lloret i Fenals començaran en tres mesos

S’hi destinaran 730.000 euros. Aquests detalls s’han donat a conèixer en el ple d’aquest dilluns, quan s’ha ratificat per unanimitat l’acord entre l’equip de govern i la propietat.