21.3 C
Lloret de Mar

13 parelles a la nova edició del Projecte Rossinyol per fomentar el català i l’arrelament al territori

Les parelles les conformen un alumne de 6è de primària a 4t d'ESO que fa poc temps que viu a Lloret i un estudiant universitari de la UdG.

Presentació del Projecte Rossinyol
Presentació del Projecte Rossinyol

Darreres Notícies

Torna, un any més, el Projecte Rossinyol a Lloret de Mar. En aquesta nova edició, s’han creat 13 parelles. Les conformen un alumne de 6è de primària a 4t d’ESO que fa poc temps que viu a Lloret, que és el mentorat, i un estudiant universitari de la Universitat de Girona (UdG), que li fa de mentor i l’ajuda a aprendre català i a arrelar-se al territori.

Divendres es va presentar la nova edició i des de la ràdio vam poder parlar amb alguns dels participants al projecte, a qui podeu escoltar en l’arxiu adjunt. Per la seva banda, el regidor d’Educació, Francisco Pastor, considera que aquest projecte és molt interessant, sobretot tenint en compte la gran quantitat de nacionalitats que conviuen en un municipi com Lloret.

En els propers mesos, els mentors i els mentorats es trobaran un cop per setmana per practicar la llengua catalana i, a la vegada, conèixer els espais i les tradicions de Lloret i de Catalunya en general.

spot_img

El + Vist