10.2 C
Lloret de Mar

130 directius de diferents empreses es troben a Lloret en la convenció d’El Tenedor

La convenció es va celebrar del 28 al 30 de juny i els organitzadors van quedar molt contents i esperen poder repetir en properes ocasions.

El Tenedor als Jardins de Santa Clotilde
El Tenedor als Jardins de Santa Clotilde

Darreres Notícies

La guia internacional de restaurants El Tenedor va aplegar a Lloret de Mar 130 directius de diferents empreses d’arreu del món. Va ser en la celebració de la seva convenció anual.

La directora del Lloret Convention Bureau (LLCB), Montse Belisario, assegura que esdeveniments com aquest són molt importants per a la destinació en la seva aposta pel turisme de reunions.

La convenció es va celebrar del 28 al 30 de juny i es van fer diferents activitats, entre ponències i taules de treball especialitzades, que es van organitzar al Gran Hotel Monterrey. A més, també es va aprofitar l’espai dels Jardins de Santa Clotilde i establiments de luxe com l’Hotel Santa Marta per fer-hi altres activitats. Segons Montse Belisario, els organitzadors van quedar molt contents i esperen poder repetir en properes ocasions.

El Tenedor, que forma part del grup Tripadvisor, té presència en una desena de països d’arreu del món i compta amb més de 50.000 establiments adherits.

Com dèiem, la convenció a Lloret va comptar amb el suport del LLCB, l’entitat pública i privada que promociona el turisme de reunions i esdeveniments a la destinació. Actualment, compta amb 45 membres entre hotels, restaurants, empreses d’activitats i proveïdors especialitzats.

L’última incorporació a l’entitat ha estat Avantgrup, una empresa de transport de viatgers que compta amb una flota de més de 160 vehicles.

Els propers mesos, el LLCB té l’agenda plena d’accions promocionals.

spot_img

El + Vist