7.7 C
Lloret de Mar
Jordi Pina, a l'acte d'aquest diumenge

150 persones assisteixen a la presentació de la Taula per la República amb l’advocat Jordi Pina

L'agrupació d'entitats i partits polítics vol estar activa per fer realitat la República catalana.

Jordi Pina, a l'acte d'aquest diumenge

Darreres Notícies

La Taula per la República de Lloret suma esforços de diferents entitats i partits polítics per treballar plegats per la República catalana. Aquest diumenge, s’ha presentat amb la presència d’unes 150 persones que han omplert a vessar la sala de l’Hostal Vila del Mar. I per a la presentació, un convidat de luxe: Jordi Pina.

L’advocat de Jordi Sànchez, Josep Rull i Jordi Turull ha presentat el seu llibre, titulat El judici de la meva vida, on narra la seva experiència personal en el judici del procés. Ell mateix deixa clar que no és un llibre polític, sinó que se centra en les anècdotes viscudes com a advocat.

El llibre ‘El judici de la meva vida’ de Jordi Pina (NRLL)

De moments destacats, al llarg d’aquests dos anys llargs n’hi ha molts per a Jordi Pina. Potser el més emotiu, segons explica, va ser quan les famílies de Rull i Turull li van dir que estava fent molt bona feina, malgrat que els acabaven d’empresonar.

En l’acte d’aquest diumenge, Jordi Pina ha deixat clar el pes polític d’aquest judici, que considera que ha estat del tot injust. I és que en paraules seves “el més greu que pot dir un advocat és que la justícia fa trampes” i així ha estat al llarg d’aquests mesos. Tal com s’ha desenvolupat tot plegat, es fa molt difícil preveure com serà el futur.

La sala ha quedat petita per a l’acte (NRLL)

En l’acte, una de les representants d’Òmnium Cultural de la Selva marítima, Gràcia Ferrer, ha remarcat la importància de seguir actius per treballar perquè es faci realitat la República catalana. Un altre dels pilars de la Taula per la República és l’ANC. El seu coordinador a Lloret, Alfons Sànchez, també remarca la importància de sumar esforços i seguir actius.

A banda d’aquestes dues entitats, la Taula per la República també compta amb el suport del CDR, el LEAD (Laboratori d’Expressions Artístiques i Desenvolupament), l’Obreria de Santa Cristina, les Puntaires de Lloret, el Cineclub Adler, la Plataforma per la Pau i el RRALL (Recull Rural i Artesà de Lloret), a banda dels partits polítics de Junts per Lloret, ERC, Força Lloret i la CUP.

spot_img

El + Vist